Aanbieding

De hond van de wanhopige verzorgster
© machaylaculver / TikTok

Golden Retriever maakt kennis met baby: zijn reactie is buitengewoon grappig (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Op 13 april wordt Machayla Culver moeder. Maar als dochtertje Kaila eindelijk thuiskomt, is haar moeder wanhopig vanwege de hond.

"Ik wou dat ik zijn gedachten kon lezen." - want de reactie van haar Golden Retriever laat de zevenentwintigjarige Machayla echt wanhopig achter. De kersverse moeder van een dochter, woonachtig op Maui (Hawaii), had alles verwacht, behalve dit!

Om iemand überhaupt te laten geloven hoe haar viervoetige vriend Maverick reageert wanneer hij geconfronteerd wordt met de baby, plaatst ze een video ervan op TikTok. En die gaat meteen viraal! Alleen al in de eerste twee dagen wordt de video 5,5 miljoen keer bekeken en krijgt hij ongeveer 400.000 likes.

Golden Retriever reageert verrassend op baby

Daarmee zijn de TikTokers veel enthousiaster over de komst van de baby dan de viervoeter Maverick. Hij kan alleen maar staan en afwisselend naar zijn verzorgster en baby Kaila in de wieg staren. Verbijsterd. Zijn blik zegt duidelijk: Meen je dat serieus?!?

 

 

Maar Machayla heeft aan het Amerikaanse tijdschrift Newsweek onthuld dat Mavericks gedrag al snel een flinke draai heeft gemaakt. "Hij is snel haar grootste fan en beschermer geworden. Het is zo lief om te zien, en hij wijkt geen moment van haar zijde", vertelt de trotse moeder en hondenbezitter.

Hoewel de Golden Retriever blijkbaar soms nog steeds een beetje twijfelt. Er zijn namelijk nog steeds momenten waarop hij dochtertje Kaila minutenlang vrij kritisch bekijkt. Maar mama is er zeker van dat de viervoeter gewoon bezorgd is over het welzijn van zijn menselijke zusje.

Kijk naar de video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen