Aanbieding

honden nanook en suka

Nanook en Suka

© Dierenbescherming

Al bijna een jaar wachten we op onze perfecte match: waarom wilt niemand ons toch hebben?

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Bij Wamiz doen we alles om honden en katten weer een nieuw thuis te geven en dus te helpen bij de adoptie. Zo ook voor dit geweldige stel.

Het klinkt als het begin van een hartverwarmend avontuur: twee trouwe metgezellen, Nanook en Suka genaamd, die al bijna een jaar wachten op een nieuw thuis. Deze prachtige broer en zus zijn als een onafscheidelijk duo en worden uitsluitend samen herplaatst. Waarom? Omdat ze niet alleen gek op elkaar zijn, maar ook in paniek raken zonder elkaars gezelschap.

Een uniek stel

Nanook en Suka zijn meer dan alleen huisdieren; ze zijn een bron van vreugde en genegenheid. Op driejarige leeftijd zijn ze niet alleen adembenemend om naar te kijken, maar ze zijn ook buitengewoon lief en knuffelbaar. Hun energieke en speelse interacties zullen je keer op keer doen glimlachen, terwijl ze samen avonturen beleven die je hart verwarmen.

Een beetje opvoeding nodig

Maar laten we eerlijk zijn: dit dynamische duo heeft wat opvoeding gemist. Ze zijn dol op modderpoten en hebben misschien iets te veel vrijheid genomen met het meubilair. Hoewel ze geen volbloed Husky's zijn, hebben ze waarschijnlijk wat Bordercolliebloed door hun aderen stromen, wat betekent dat ze slim en sportief zijn. Ze hebben behoefte aan een thuis waar lange wandelingen een vast onderdeel van de routine zijn.

Geschikte baasjes gezocht

Ben jij die fantastische persoon of familie die Nanook en Suka wil adopteren? Heb je veel ruimte en ervaring met dit type honden? Dan zijn zij misschien wel de perfecte toevoeging aan jouw leven. Ze hebben een verblijf nodig met een grote, goed omheinde uitloopruimte en zullen waarschijnlijk beter gedijen in een kennelomgeving dan permanent binnenshuis.

Een stap richting adoptie

Als je geïnteresseerd bent in het verwelkomen van Nanook en Suka in je huis en hart, stuur dan een e-mail naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl met daarin uitgebreide informatie over jezelf, je gezinssamenstelling, je woonsituatie en je ervaring met honden. De dierenbescherming zal dan contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Onthoud dat adoptie een serieuze stap is en dat de beslissing niet lichtvaardig genomen moet worden.

Neem de Volgende Stap

Als deze beschrijving je aanspreekt en je voelt dat je het juiste huis en hart hebt voor Nanook en Suka, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Dierenbescherming. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze twee lieve honden de liefdevolle thuis krijgen die ze verdienen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen