Aanbieding

Duitse Dog

Duitse Dog

© Schermopname TikToK @miirannda

De reusachtige hond nadert de wieg: de reactie van de baby verrast iedereen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hier is een hond die dolgraag zijn kleine menselijke zusje wil knuffelen!

Op 25 september deelde Miranda Underwood een video op TikTok die alle hondenliefhebbers deed smelten.

Een hond vol genegenheid

Miranda heeft een super schattige Duitse Dog. Deze honden staan ​​bekend om hun gigantische formaat en hun zachte, vriendelijke aard.

Het zijn geweldige metgezellen voor gezinnen, zelfs gezinnen met baby's. En raad eens, Miranda is onlangs bevallen van haar dochter. Dus, omdat de baby veel tijd doorbrengt liggend in haar box in de woonkamer, trekt dat de aandacht van haar Duitse Dog. Hij wil niets liever dan zijn kleine mensje likjes geven. Maar de hekjes van de box voor de baby houden hem tegen om dichterbij te komen.

Uitbarstingen van het lachen

Het hondje kan alleen maar over het hekje buigen, en dat zorgt ervoor dat Miranda's dochter het uitgiert van het lachen. Je kunt de baby horen lachen op de video, en het is een heel aanstekelijke lach! De Duitse Dog is een beetje verdrietig dat hij niet dichterbij kan komen, dus vertrekt hij met lege handen.

Deze hond heeft de kleine goed laten lachen, en ons ook!

Bekijk hier de video:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen