Aanbieding

uitwerpselen van puppy's in plastic bak

De inhoud van deze vuile plastic bak breekt ieders hart.

© Tierschutzverein Frankfurt und Umgebung von 1841 e.V. / Facebook

"Wat is er toch gebeurd met onze wereld?": Duitsland geschokt na ongehoord incident

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hoe kan iemand zo harteloos zijn? Wat er wordt ontdekt op de universiteitscampus in Frankfurt bij ijzige kou veroorzaakt daar en in heel Duitsland woede en afschuw.

Buiten is het ijskoud, het kwik staat op -5 graden op de avond van 10 januari in Frankfurt am Main in Duitsland. Toen de politie belde naar het dierenasiel met een spoedgeval, werd als eerste voorzorgsmaatregel meteen een warme plek klaargemaakt.

Maar bij wat het team van het dierenasiel vervolgens ziet en hoort, loopt het iedereen ijskoud over de rug. Want op het eerste moment is er alleen een "jammerlijk gepiep" - puppy's schreeuwen om hulp!

Acht puppy's in nood

Dit alarmerende geluid is te horen wanneer de politie de kofferbak opent. Daarin bevindt zich een vies oud plastic babybadje met een dunne deken - en acht piepkleine puppy's die zich wanhopig tegen elkaar aandrukken om elkaar een beetje warmte te geven!

"Het was meteen duidelijk dat dit nog heel kleine pupjes waren. Ze lagen hulpeloos en schreeuwend om hulp in een vieze bak. Volledig onderkoeld. Geen wonder gezien de onder nul temperaturen; het is een wonder dat ze überhaupt nog leefden," aldus Sabine Urbainsky, de directeur van het dierenasiel.

De drie zwarte en vijf witte pluizige snuitjes werden eerder die dag achtergelaten bij een studentenflat. Waarschijnlijk waren ze nog geen twee dagen oud, aangezien de overblijfselen van de navelstrengen nog aan hun kleine buikjes zaten!

De puppy's zijn slechts twee dagen oud

"Gelukkig waren er op dat moment nog dierenverzorgsters in het asiel, die zonder aarzelen meteen de puppy's opwarmden en van vervangende melk voorzagen," zegt Urbainsky. "Natuurlijk namen ze de honden ook mee naar huis om hen verder met de fles te kunnen voeden."

De kleintjes zijn nu voorlopig veilig, maar de dierenbeschermers weten dat er daarbuiten een hond is die lijdt: de moeder van de puppy's.

Dierenbeschermers maken zich zorgen om de moeder

Urbainsky doet een beroep op de eigenaar om contact op te nemen met het dierenasiel. "Spring alsjeblieft over je eigen schaduw heen en bel ons of stuur een e-mail!"

Ze hoopt dat de eigenaar de moederhond brengt, zodat zij voor de puppy's kan zorgen. Het asiel gaat voor de kleintjes blijven zorgen, maar het abrupt weghalen van de moeder kan echter ernstige gezondheidsgevolgen hebben voor haar.

We hopen dat het goed gaat met de puppy's en dat ze snel een fijn huis kunnen vinden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen