Aanbieding

Zwarte puppy laat tanden zien
© Humane Society of Northwest Louisiana - Facebook

Liefdevolle puppy gebruikt indrukwekkende glimlach om een nieuw gezin te vinden

Door Kaami Kanje

Online sinds

Ze zeggen dat een glimlach duizend woorden waard is. De glimlach van deze pup zou wel eens kunnen zeggen: "Geef me alsjeblieft een nieuwe thuis, ik ben een goede hond, beloofd."

Burreaux, de lieve zwarte Labrador, werd achtergelaten samen met twee andere honden toen hij slechts acht weken oud was. Een vrijwilliger van de Humane Society of Northwest Louisiana bracht de drie puppy's in veiligheid.

Kleine Burreaux (genoemd naar een lokale voetbalspeler) had een moeilijke start en werd ziek bij aankomst in het asiel. Maar, we zijn verheugd te melden dat hij een ongelooflijk herstel doormaakte en onmiddellijk de harten van de medewerkers van het asiel veroverde met zijn, eh, ongebruikelijke vaardigheid.

De liefste glimlach

Het blijkt dat kleine Burreaux wist hoe hij moest glimlachen en elke keer een gekke grijns liet zien wanneer potentiële adoptanten langsliepen!

Burreaux flitst zelfs met zijn grijns elke keer als hem wordt verteld dat hij een goede jongen is. Dit suggereert dat hij zou kunnen glimlachen als hij gelukkig is, net als mensen!

Een hit op sociale media

Het asiel deelde beelden en video's van alle drie geredde pups, en Burreaux's broer Joe werd meteen geadopteerd. De video van de kleine Burreaux toonde hem met zijn grijns, en al snel werd ook hij opgemerkt door een liefdevol stel dat op zoek was naar een nieuwe toevoeging aan hun gezin. Het kleine ventje nestelt zich nu in zijn gloednieuwe voor altijd thuis.

We wensen de prachtige kleine Labrador een lang en gelukkig leven met zijn nieuwe familie, en we hopen dat die schattige glimlach nooit zijn gezicht verlaat!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen