Aanbieding

de hond leeft niet meer
© Shutterstock: Symbolbild

Dierenarts laat hond inslapen nadat hij de verkeerde eigenaar belde voor toestemming

Door Kaami Kanje

Online sinds

Toen Martina A. haar zieke teckel "Ziggy" naar de dierenkliniek bracht, dacht ze dat hij in goede handen was. Bij het telefoontje midden in de nacht is ze daarom kapot van verdriet. Er wordt een ongelooflijke fout gemaakt.

Voor Andrea M. uit Davis County (VS) is het een tragedie als haar teckel Ziggy plotseling ademhalingsproblemen krijgt en zijn voedsel niet binnenhoudt. Daarom gaat ze rond 21.00 uur naar de dierenkliniek en vraagt om hulp. Er wordt haar verteld dat een snelle operatie nodig is om zijn leven te redden. De eigenaar stemt in, de kosten doen er niet toe.

Een ongelooflijk bericht

In de vroege ochtend krijgt Andrea tegen 2:30 uur het beloofde terugbelverzoek, maar het bericht is een schok voor de nog halfslaperige vrouw: Ziggy heeft het niet gehaald. Verbaasd merkt ze op dat de medewerker van de dierenkliniek doet alsof ze dit eigenlijk al zou moeten weten.

Na een korte stilte meldt de beller zich opnieuw en verontschuldigt zich nederig! Naar verluidt werd op die avond nog een andere hond genaamd Ziggy geopereerd. Toen tijdens de operatie van Andrea's teckel bleek dat het niet goed met hem ging, belde de kliniek per ongeluk naar de andere eigenaar. En die besloot dat Ziggy (met dezelfde hondennaam!) moest worden geëuthanaseerd vanwege naar verwachting hogere kosten.

De kliniek biedt oprecht excuses aan

In de kliniek betreurt men de fatale fout oprecht en heeft herhaaldelijk om verontschuldiging gevraagd. Andrea M. hoeft natuurlijk niet voor de rekening te betalen; in plaats daarvan ontving ze als kleine verontschuldiging een urn, een plaat en kerstversiering met de pootafdruk van Ziggy.

Geen enkele goedmaker kan het hondje terugbrengen naar zijn geliefde verzorger.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen