Aanbieding

Javier Milei honden

Alle honden zijn genetische tweelingen van Mileis geliefde "zoon" Conan

© Javier Milei / Instagram

Argentijnse president Javier Milei kloont zijn Mastiff hond 5 keer

Door Kaami Kanje

Online sinds

Met een ruime voorsprong heeft Javier Milei de verkiezing in Argentinië gewonnen. De biografie van de 53-jarige heeft de veelzeggende titel "El Loco" - "De Gekke".

De verkiezing voor de Argentijnse president was verrassend duidelijk: met meer dan 11 procentpunten won de rechtse populist en zelfbenoemde anarchokapitalist Javier Milei van de tegenkandidaat Sergio Massa.

Dit is een duidelijk signaal voor alle politieke experts - Argentinië wil verandering. En de intrek in de Casa Rosada, de residentie van het Argentijnse staatshoofd, zal waarschijnlijk deze verandering markeren. Milei trekt echter niet in met vrouw en kinderen, maar met zijn vijf honden.

Javier Milei: Gekloonde honden dienen als adviseurs voor de president van Argentinië

In feite beschouwt hij ze als zijn kinderen, zoals de aankomende president van Argentinië zelf zegt, die behoorlijk excentriek bekend staat. Uiteindelijk gaat het echter om één enkele hond - Milei heeft zijn zeer geliefde hond Conan laten klonen.

De genetische kopieën van de Engelse Mastiff Conan zijn ontstaan in een laboratorium in de Amerikaanse staat New York. Volgens Milei heeft Conan (genoemd naar de film "Conan the Barbarian") zijn leven gered en was hij het enige gezelschap dat hij had tijdens veel kerstfeesten.

Javier Milei: Hondenamen en honderassen

"El Loco", die tijdens de verkiezingscampagne voor het Argentijnse presidentschap opviel omdat hij de mafiabaas Al Capone prees, gebruikt zijn viervoeters ook als symbolen voor zijn favoriete economische ideeën.

Drie van de klonen dragen de namen van beroemde Amerikaanse economen: Murray Rothbard, Milton Friedman en Robert Lucas. En Milei beschouwt de viervoeters als zijn beste "adviseurs".

Javier Milei met zijn kloonhonden - Eltribuno.com

Met Conan, die Milei als zijn zoon beschouwt, beweert de 53-jarige nog steeds contact te hebben. Naar verluidt praat hij nog steeds met de Mastiff met behulp van een medium - evenals met Murray Rothbard, de grondlegger van het anarchokapitalisme, en met... God zelf.

Aangezien Milei ook bekend staat om zijn radicale ideeën met betrekking tot de economie van zijn land, kunnen de Argentijnen inderdaad een ingrijpende verandering verwachten.

Javier Milei: Hondenfoto op Instagram dankzij kunstmatige intelligentie

Op 25 november plaatst de zojuist gekozen president van Argentinië een gezinsfoto op Instagram, die met behulp van kunstmatige intelligentie is gegenereerd.

Daarop is hij zelf te zien als een stripfiguur, omringd door zijn vijf honden, die groter zijn dan hij. Op de achtergrond wappert de blauwwitte Argentijnse vlag.

Binnen de kortste tijd krijgt Milei, die 4,5 miljoen volgers heeft, meer dan een half miljoen likes voor de snapshot.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen