Aanbieding

Engelse bulldog slaapt

Madame Eyebrows, een hele bijzondere Engelse Bulldog.

© madame_eyebrows / Instagram

Ze ziet eruit als een normale Engelse Bulldog, maar als ze haar ogen opent komt de verrassing (Foto)

Door Mae White

Online sinds

Madame Eyebrows is een Engelse Bulldog die dag in dag uit vecht tegen vooroordelen. Heb je haar gezichtje al gezien?

Als we denken aan huisdieren met een chagrijnige uitdrukking, denken we meteen aan katten. Denk maar aan Grumpy Cat en zijn aangeboren vermogen om altijd nerveus te lijken. Bij honden daarentegen denken we altijd aan tedere bolletjes vacht met een glimlach op hun gezicht, alsof ze de loterij hebben gewonnen. Af en toe voorziet Instagram ons echter van juweeltjes die deze clichés ontkrachten...

Chagrijnige... hond!

Het bewijs dat Grumpy Dogs ook bestaan komt uit Duitsland: het is Madame Eyebrows, een Engelse Bulldog geboren met donkere vlekken net boven haar ogen, wat haar de naam Madame Eyebrows heeft opgeleverd.

Haar wenkbrauwen geven de hond van het Engelse hondenras een unieke, maar tegelijkertijd melancholische uitstraling. Maar vergeet niet dat je een boek niet aan de kaft moet beoordelen: de verzorgers onthullen dat ze eigenlijk heel vriendelijk is, evenals een extreem energieke en vrolijke hond. Je hoeft maar een beetje tijd met haar door te brengen om de echte Madame Eyebrows te leren kennen.

 

 

Een glimp van succes

De lieve melancholische uitdrukking van deze schattige hond heeft haar een eigen Instagram-account opgeleverd met maar liefst 124.000 volgers die dol zijn op haar tegelijkertijd tedere en chagrijnige blik. Haar foto's en verhalen op Instagram laten haar aanhankelijke en speelse persoonlijkheid zien en onthullen de levendige kant achter haar ogenschijnlijk verdrietige blik.

De moraal van dit verhaal? Oordeel nooit zonder het eerst echt te weten!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen