Aanbieding

Deze hondentrimster gaat te ver

Ze heeft haar beroep gemist

© YouTube

Bewakingsvideo legt hondentrimster genadeloos bloot!

Door Mae White

Online sinds

Een absoluut schandalige scène vindt plaats in een salon in Engeland. De bewakingscamera heeft alles opgevangen en toont het ware gezicht van een medewerkster.

De vrouw zonder geweten grijpt de hond bij de nek en schudt hem kort en heftig door elkaar. Een De Engelse vrouw Sarah Lee publiceert de video op Facebook en beschuldigt de vrouw van dierenmishandeling. Ze stelt dat de vrouw in kwestie net een hondensalon heeft geopend, geeft haar naam en adres en adviseert hondenbezitters om hun viervoeters daar in de toekomst niet meer te laten trimmen.

Hondensalon komt in opstand

Onmiddellijk na de publicatie en verspreiding van de beelden neemt de hondensalon hun standpunt. De jonge vrouw werkt niet langer voor de salon en de verantwoordelijke betreurt de incidenten ten zeerste.

Het management van de hondensalon heeft ook verklaard dat als gevolg van interne klachten een bewakingscamera is geïnstalleerd om bewijs te verzamelen tegen de jonge vrouw en haar laakbare acties. De hondensalon stelt dat het haar missie is om de viervoeters op een professionele en soorteigen manier te verzorgen. En het zou alleen personeel in dienst hebben dat van dieren houdt.

De politie onderzoekt de incidenten momenteel op basis van de beelden die ze hebben gekregen.

Kijk hier naar de beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen