Aanbieding

Zwart dier op het strand

Bij het zien staat ieders hart even stil

© lost_ptyer - TikTok

Een bijzonder wezen gespot op het strand van Panama

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

"Ik was in eerste instantie echt bang, je hart slaat even over." Niet veel later moet iedereen lachen.

TikTok-gebruiker lost_ptyer begint onmiddellijk met filmen wanneer ze dit angstaanjagende wezen op het strand ontdekt. Welke afschuwelijke horror zal ze meemaken terwijl ze eigenlijk van een zorgeloze tijd op het strand wil genieten?

"Ik dacht dat het de duivel was," bekent een gebruiker. "Ik schrok een beetje toen het begon te bewegen," en in andere opmerkingen staat "Diggaaaaa, mijn hart." "Mijn ziel heeft mijn lichaam verlaten," legt een andere gebruiker zelfs uit.

 

De video: Griezelwezen op het strand

Het eng uitziende, pikzwarte wezen met lange en volledig vette haren doet vaag denken aan een jong meisje dat half op het strand ligt en zich met haar armen omhoog drukt, volledig bedekt met een vettige laag van iets! 

Een absoluut huiveringwekkend gezicht!

Als toeschouwer voelt men zich onwillekeurig herinnerd aan enge figuren uit Japanse horrorfilms. Of is dit arme wezen tijdens het zwemmen in een olievlek beland en heeft het zich ternauwernood naar het strand gered? 

Geen van beide. En in werkelijkheid is de onverwachte ontknoping zelfs grappig.

De verbazingwekkende ontknoping

Want als de moedige TikTok-gebruiker lost_ptyer dichterbij komt en het wezen plotseling omdraait, wordt het echt eng - eng grappig!

Want dit vreemde wezen is eigenlijk de schattige en kletsnatte zwarte hond van lost_ptyer. Hij lag op het strand met zijn achterwerk omhoog.

En dit achteraanzicht leek bij het eerste gezicht op het figuur van een meisje dat uitgeput op haar onderarmen op het zand ligt. Alleen was haar "hoofd" en de lange, vettige haren in werkelijkheid de staart van de hond. En zijn achterpoten waren haar armen. 

Viral verrassingshit

Deze verrassende lachbui zorgt voor veel enthousiasme op TikTok. Voor de viral horrorvideo met een vakantiegevoel waren niet alleen maar liefst drie miljoen likes, maar de video is al trotst 29 miljoen keer bekeken.

@lost_ptyer Se tildeo lola 😂 #comedia #dogsoftiktok #panama🇵🇦 #beachdays ♬ original sound - Spanish for Everyday

Ook interessant:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen