Aanbieding

Een hond in de moestuin

Buddy zit hier graag

© ViralHog - Youtube

De hond zit in de moestuin. Als de familie ontdekt waarom, kunnen ze niet anders dan lachen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze hond houdt ervan om in de moestuin rond te dwalen. Als de familie op een dag ontdekt waarom schieten ze hard in de lach.

Honden houden ervan om in de grond te graven. Maar als jouw tuin het favoriete graafplekje van je hond wordt, maak je je misschien zorgen.

Deze familie wilde weten waarom hun tuin constant overhoop lag. Waarom bleef hun hond Buddy op dezelfde plek graven terwijl hij de hele tuin had? Toen ze eindelijk ontdekten wat Buddy motiveerde om te graven, konden ze hun ogen niet geloven!

Liefhebber van groenten

Op een dag volgde de verzorger van Buddy hem naar de tuin. Buddy verwachtte niets en begon gewoon te graven. Even later was hij klaar en verliet tevreden de tuin. Toen zag hij zijn verzorger. Maar het was te laat - hij kon niet zo gemakkelijk verbergen wat hij in zijn bek had. Het bleek dat Buddy dol is op wortels! En hij knabbelt ze helemaal op rechtstreeks uit de grond!

Wortels zijn gezond voor honden, maar meestal worden ze gekookt gegeven als een aanvulling op de maaltijd (bijvoorbeeld met rijst en vlees). Buddy gaf de voorkeur aan rauwe wortels! Wat een lekkerbek!

We hopen dat de verzorgers van deze wortelliefhebber hem voortaan gewassen wortels als snack geven!

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen