Aanbieding

Hond woest aan het graven onder het puin na aardbeving: de reden zorgt bij iedereen voor tranen (video)

teefje graaft in het puin in Turkije
dog-serious

Wat zit er onder het puin verborgen?

© petworld_5 - TikTok.com

Op maandag 6 februari werden Zuidoost-Turkije en Noord-Syrië getroffen door een aardbeving van 7,8 op de schaal van Richter. Niet alleen mensen, maar ook dieren werden bedolven onder het puin.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Het Europees Mediterraan Seismologisch Centrum meldde dat de grond in Turkije tientallen keren schudde. Volgens de laatste cijfers bedraagt het aantal dodelijke slachtoffers ondertussen op meer dan 33.000

De reddingsoperaties zijn aan de gang. Nog steeds worden mensen onder het puin vandaan gehaald. Dieren leden ook onder de ramp. Op TikTok verscheen een hartverscheurende video.

Liefde boven alles

In de video zien we een teefje volhardend in het puin graven. Als zij de stenen niet met haar poten kan verplaatsen, begint ze erop te bijten. Een man besluit haar te helpen. Psinka wil echter niet weg van het ingestorte gebouw. Ze graaft alsof haar leven ervan afhangt.

Uiteindelijk lukt het de man om de rotsblokken te verplaatsen. Het blijkt dat er onder de ruïnes van het gebouw puppies van het teefje lagen. Eerst wordt de ene pup uitgetrokken, even later de andere.

Gelukkig raakten de puppy's niet ernstig gewond. In het volgende shot zien we ze elkaar knuffelen terwijl ze de moedermelk van de hond drinken. In de ogen van het teefje zie je eeuwige dankbaarheid. Dankzij de hulp van een goede man werden haar welpen gered.

@petworld_5

May there be no disaster in the world. Are you moved by this dog's love for the baby#Rescue #Earthquake in Turkey#dog #fyp #animal

♬ Canyons - Official Sound Studio

Er is niets sterkers dan moederliefde

De video is al door 3,3 miljoen mensen bekeken. Mensen zijn enthousiast. Ze bewonderen de hond en de man die besloot haar te helpen. "Ik kan niet stoppen met huilen", "Dieren zouden ons moeten leren lief te hebben", "Veel moeders zouden een voorbeeld kunnen nemen aan deze teef", "Respect voor deze man" - aldus enkele commentaren.

Meer nieuws:

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen