Aanbieding

Veel honden in een rolstoel op het strand

Bijzondere actie op een Marokkaans strand

© Instagram - animalsanctuary_tangier

Toerist ziet schaduwen op het strand dichterbij komen: ze zal deze speciale dag nooit vergeten!

Door Sanne Blank

Online sinds

De stranden van Marokko zijn populair. Maar niemand had verwacht wat er die dag aan de kust bij Tanger gebeurde. Een absoluut onvergetelijk gezicht!

Toen het team van de hulporganisatie "Le Sanctuaire de la Faune de Tanger" (SFT) uit Tanger met een aantal auto's op het strand aankwam, leek alles in eerste instantie heel gewoon. Maar wat er daarna gebeurde was uiterst ongewoon. Eerst tillen de helpers kleine tweewielers uit de auto's, dan komen de honden.

Waarbij "komen"  het verkeerde woord is - ze moeten gedragen worden. Het team onder leiding van Salima Kadaoui, die de organisatie heeft opgericht, heeft 15 honden bij zich, die niet meer zelfstandig kunnen lopen. Ze worden voorzichtig vastgebonden in de tweewielers en dan kunnen ze eindelijk op weg.


Met de hulp van deze speciale voertuigen kunnen de gehandicapte honden eindelijk alle dingen doen die gezonde honden het liefst de hele dag doen: rennen, spelen en ravotten.

Kijk hier naar de hartverwarmende beelden:

Luchtig spel

En dat is precies wat de viervoeters doen tijdens dit uitstapje naar het strand. Want de omstandigheden zijn hier gewoonweg perfect: op de zandstrook direct aan het water, die vochtig wordt gehouden door de uitgaande golven, rennen de honden in hun speciale wagens heen en weer alsof ze onaangelijnd zijn. Ze genieten van samen spelen, racen en gewoon snuffelen aan de interessante geuren hier aan zee.

De dieren kunnen eindelijk weer gewoon hond zijn. Oprichtster Salima is vooral blij met haar hond Sahara, omdat ze zo temperamentvol is dat ze een slipper van haar baasje steelt en ermee vandoor gaat.

De video raakt de harten van internetgebruikers

De video van deze bijzondere actie met ontroerende beelden raakt je hart. Daarom is het nu al een virale hit. Iedereen wil de gelukkige honden in hun tweewielers zien en zich verheugen om hun vrolijke spel.

Salima Kadaoui hoopt dat deze campagne laat zien dat de begeleiders de dieren helpen om weer een normaal, gelukkig leven te leiden. En ze zou graag meer donaties zien om dit voor nog meer honden mogelijk te maken.

Ander nieuws:

Senior Golden Retriever heeft gouden mand gevonden: haar reactie naar nieuwe verzorgers is buitengewoon (video)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen