Aanbieding

Een urinoir op een donkere muur

Dit zie je niet elke dag gebeuren

© MR.RAWIN TANPIN / Shutterstock

Cafébezoeker moet plassen: wat hij in het urinoir ziet zal hij nooit meer vergeten (foto's)

Door Mae White

Online sinds

Een cafébezoeker eigenlijk gewoon even naar het toilet. Maar door wat hem daar te wachten staat, vergeet hij dit en haalt hij meteen zijn camera tevoorschijn.

Een bezoeker van de pub "The Plough" in Stockport (bij Manchester) in Groot-Brittannië staat met zijn mond vol tanden, want in het herentoilet krijgt hij iets ongelofelijks te zien.

Het is niet bekend of hij eerst dacht dat hij iets te veel gedronken had, want normaal krijg je zoiets immers niet te zien. Naast hem gebruikt een hond een van de urinoirs - als een mens!

Gelukkig reageerde de man heel snel en nam meteen foto's van dit hilarische moment.

De hond die staand plast !

De vijf jaar oude Mastiff mix Dax, een geredde hond van de eigenaar van de pub, staat in een van de urinoirs in het toilet te plassen. En het is waarschijnlijk niet de eerste keer, zoals eigenaar Danielle Duce (46) zegt.

"Gasten van The Plough hebben me verteld dat hij het al eerder heeft gedaan, maar meestal tilt hij zijn poot op en plast hij in de richting van de goot" Deze keer ging Dax echter een stapje verder en deed zijn plas staand op zijn achterpoten. Hoe had hij dat in hemelsnaam bedacht?

Max verbaast iedereen met zijn daden

"Eerlijk waar, hij is een bijzonder type ! Er zijn zoveel verhalen over hem in de pub, mensen zullen nog jaren over hem praten," weet Danielle zeker. 

Ze uploadde de foto  naar de Facebookpagina van haar café en schreef eronder:

"Voor al onze heren die moeite hebben met de basis van naar het toilet gaan ... hier is een snelle demonstratie van onze Dax!"

En dat viel erg goed bij Danielle's volgers.

Dit wil je misschien ook lezen : 

Deel je mening met ons!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen