Aanbieding

witte hond rent op weg achter auto aan
© SWNS - YouTube

Hond rent wanhopig achter busje van vakantiegangers aan: zodra ze stoppen, begrijpen ze waarom (video)

Door Mae White

Online sinds

Soms zijn dingen gewoon voorbestemd. En toen deze eenzame hond een busje voorbij zag rijden op de weg, wist ze dat ze iets moest doen.

Een paar maanden geleden reed een echtpaar door de regio Granada in Spanje.

Terwijl ze over een verlaten landweg reden, zagen ze een klein pluizig hondje verwoed achter hun busje aanrennen.

Hond probeert mensen op de weg tegen te houden

Eerst dachten ze dat de hond aan het wandelen was met zijn verzorger. Maar toen na een tijdje merkten dat ze maar bleef rennen, dat was het moment dat ze wisten dat de hond ze probeerde te laten stoppen.

Het koppel zocht in de hele stad naar de eigenaar van de hond, maar niemand herkende de hond. Ze had ook geen microchip. Het echtpaar begon zich te realiseren dat de arme hond waarschijnlijk op die weg was achtergelaten door iemand. Dus nam het kattenechtpaar een grote beslissing... Ze adopteerden hun allereerste hond!

Avontuurlijke hond Moxie

Ze noemden het hondje Moxie. Vandaag vergezelt Moxie haar nieuwe ouders en katten broertjes en zusjes op al hun avonturen. Ze is een energieke en avontuurlijke pup, dus ze had geen betere match kunnen vinden met haar reislustige ouders. En als extraatje is ze ook nog eens smoorverliefd op haar kittenbroertjes en zusjes! Haar verzorgers zijn er zelfs vrij zeker van dat ze nu denkt dat ze een kat is.

We wensen je het allerbeste in je nieuwe leven, Moxie!

Kijk hier naar de beelden toen Moxie werd gevonden en van zijn leven nadat hij geadopteerd was, Moxie is een echte levensgenieter:

Ander leuk nieuws:

Doe mee aan onze poll en deel je mening met ons :

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen