Aanbieding

hond danst met een man

Alle latino's opgelet!

© TikTok @astr0pc

Schattige hond danst de Merengue: 17 miljoen mensen zijn op slag verliefd (video)

Door Mae White

Online sinds

Lola de hond krijgt iedereen aan het dansen op het merengue ritme en... het is niet de enige video waarin ze met haar heupen schudt!

Lola is een bekende hond op TikTok omdat ze het Latijnse ritme in haar hart heeft zitten! Op het geluid van 'la vaca' merengue synchroniseert de hond haar poten, haar staart en haar hele lichaam en danst ze oog in oog met haar verzorger. 

Natuurlijk lijkt het erop dat de braadpan met vlees, die de man vasthoudt, Lola de hond helpt om die Latijnse danspassen te doen, een video waarmee meer dan 17 miljoen mensen om moesten lachen!

Latin en doggy ritmes

Lola's ritme werkt aanstekelijk, zelfs door het scherm heen. "Take that merengue"; "Wat een latin flow", zijn enkele van de commentaren op TikTok. "De hond danst beter dan ik", geven anderen toe; "Ik denk dat het mijn favoriete video is geworden", bekent een ander.

Kijk hier naar de leuke beelden:

@astr0pc Quien baila mejor? 🐕🥹 @Jose Prieto #fiesta#dog#venezuela #viral#perros ♬ sonido original - Eduardo Prieto

En inderdaad heeft de braadpan enige invloed op de merengue die Lola danst: "Wacht maar tot de braadpan valt ", merkt een gebruiker op; "Dan at ze wat van de braadpan als beloning", zegt Eduardo, Lola's verzorger.

De hondendans

Dat was de eerste video die een sensatie veroorzaakte bij het publiek en... Het is niet de enige! Lola kwam onlangs terug met een ander nummer genaamd 'El baile del perrito', waarin staat dat "als ze zich gelukkig voelen, ze hun middel bewegen" en dit kan Lola als geen ander!

Kijk hier naar de dance moves van Lola:

@astr0pc Volvió Lola🐕🥰@Maliz 🫶 #fiesta#dog#venezuela #viral#perros#españa ♬ sonido original - Eduardo Prieto

Het moedigt je zeker aan om het tempo erin te houden!

Ander leuk nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen