Aanbieding

Vrouw op luchtbed in zwembad, hond springt

De vrouw in het zwembad had dit zeker niet verwacht

© The Pet Collective / TikTok

Vrouw ligt te zonnen in het zwembad: wat haar Labrador vervolgens doet is echt hilarisch! (video)

Door Mae White

Online sinds

Het is de beroemde stilte voor de storm, zoals de muziek aangeeft. Terwijl de vrouw zich ontspant op haar luchtbed, broeit er iets!

Geniet gewoon van de zon en laat je rustig door het zwembad drijven liggend op het luchtbed. Haar twee Labradors kijken toe vanaf de rand van het zwembad. Deze vrouw weet er een gezellige dag van te maken. 

Een paar seconden later landt ze met haar hoofd in het koele water - en ze heeft er veel plezier in. Want ze had absoluut niet verwacht dat de hond boven op der zou springen!

Hondenhaai springt op luchtbed

De hilarische TikTok-video van The Pet Collective wordt begeleid door de opvallende soundtrack van "Jaws". Als je goed kijkt, zie je dat een van de Labradors de typische haaienvin op zijn rug draagt. En dit lijkt de viervoeter echt te inspireren.

Wanneer zijn verzorgster op een luchtbed in het zwembad drijft, recht voor de twee honden, aarzelt de hond geen seconde. Met een enorme sprong springt hij op zijn verzorgster - en zorgt er natuurlijk voor dat het wiebelende luchtbed kapseist.

 Tranen van het lachen

Plotseling drijven ze allebei in het water en, niet helemaal trouw aan de film, zwemt de hond meteen naar zijn verzorgster. Maar in plaats van aan haar te knabbelen, wil hij haar helpen. Blijkbaar is de Labrador meer een lid van het Baywatch-team dan een angstaanjagende grote witte haai.

De vrouw die de grappige aanval filmt, lacht zich rot achter de camera. En ook de hondenouder heeft zichtbaar plezier. De beste manier om af te koelen op een warme dag.

Kijk hier naar de grappige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen