Aanbieding

hond en moeder met baby

Een nare verrassing voor de ouders.

© @CBS Local News - YouTube

Tijdens het douchen hoort ze een hond blaffen: als ze gaat kijken, is haar baby weg

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een jonge moeder was aan het douchen toen ze buiten een hond hoorde blaffen. Toen ze de woonkamer in kwam, was haar baby weg.

In juli 2019 keren Jordan en Zachary terug naar huis in Ohio (VS) met hun acht maanden oude zoontje. De man gaat in de slaapkamer even liggen en de vrouw gaat naar de douche.

Kleine Zek, die in het autostoeltje in slaap was gevallen, slaapt vredig in de woonkamer in het in zijn cosy.

Een echte nachtmerrie

Als Jordan uit de badkamer komt, merkt ze dat het autostoeltje weg is en daarmee haar baby. Het stel zoekt verwoed naar hun zoon en ontdekt na ongeveer 20 minuten dat zowel Zek als de maxi cosy buiten in de tuin waren.

Jordan en Zachary vermoeden dat de indringer bang werd voor de hond en vluchtte. De vrouw geeft toe dat ze tijdens het douchen een hond hoorde blaffen, maar dat wekte geen argwaan.

Eerste verdachten

Jordan vertelde de politie over het bijzondere voorval. Een paar weken eerder had een vrouw die beweerde maatschappelijk werker te zijn, op de deur van hun huis geklopt.

De vrouw was met Jordan aan het praten terwijl ze haar zoon vasthield. De maatschappelijk werker zei dat er een klacht was ingediend tegen haar en haar man. Het stel verifieerde snel dit verrassende nieuws, dat vals bleek te zijn.

Bovendien kregen de buren van Jordan en Zachary ook bezoek van deze vrouw met dezelfde fictieve klacht.

"Ik weet niet zeker of het dezelfde vrouw was, maar mijn hart zegt me dat ze 100% verbonden is met deze situatie", besluit de moeder van het kind.

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen