Aanbieding

De hond nadert de twee kinderen bij het raam

Scènes als deze verwarmen zelfs de harten van de hardsten onder ons.

© Poke My Heart / Facebook

Hond nadert de kinderen bij het raam: wat er daarna gebeurt, verwarmt de harten van het internet (video)

De redactie

Online sinds

Slechts enkele seconden, maar ze schenken grote emoties en laten ons begrijpen hoe honden een onmisbaar onderdeel zijn van onze families.

Een enquête uit 2019 had aangetoond dat 71% van alle honden(h)ouders hun huisdieren beschouwt als kinderen. Het is bekend dat het opgroeien van kinderen met een hond of kat vele voordelen biedt: het maakt hen verantwoordelijker en verhoogt hun zelfvertrouwen.

Een hechte familie

De video die we vandaag presenteren, laat in enkele seconden zien hoe honden een integraal onderdeel zijn van onze families. In de clip zien we twee kinderen bij het raam en hun krullende puppy die zich tussen hen door wringt, waarschijnlijk alsof hij wil zeggen "ik wil ook meekomen, geef me ruimte!".

En de reden is snel uitgelegd: de kinderen thuis, zowel de twee- als de viervoeters, verwelkomden de thuiskomst van hun oudere broer, waarschijnlijk terug van school. Hun geluk is enorm en het is duidelijk hoe sterk hun band met elkaar is.

Een gegarandeerd succes

In minder dan 24 uur heeft de video al meer dan 240.000 views behaald en internetgebruikers hebben liefdevolle reacties achtergelaten:

"Je kunt meteen zien hoeveel liefde een hond kan tonen", zegt de ene. "Het lijkt erop dat de hond de gelukkigste is", zegt een andere.

Hoe dan ook, één ding is zeker: onze viervoetige vrienden maken volledig deel uit van onze families!

Ander nieuws:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen