Aanbieding

Baby in de wieg

Dit kleine meisje heeft al een beste vriend!

© aircorg - Instagram

Hond neemt kijkje bij baby in de wieg: wat de hond dan doet is te grappig! (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Toen Denny Ku en zijn vrouw thuiskwamen met hun pasgeboren baby Koa, wisten ze niet hoe hun hond Lilo zou reageren.

Lilo is een schattige 8-jarige Corgi-hond. Ze was gewend enig "kind" te zijn en dacht niet dat er op een dag dingen voor haar zouden veranderen. In plaats daarvan hadden zijn honden(h)ouders besloten het gezin uit te breiden en was er een zusje op komst voor de viervoeter.

Kom, we gaan spelen!

Toen Denny Ku en zijn vrouw thuiskwamen met de kleine Koa, stelden ze haar onmiddellijk voor aan Lilo, die haar begroette met heel veel kusjes.

Een paar dagen later vond Lilo één van haar vele tennisballen in de woonkamer en in plaats van de bal naar haar verzorgers te brengen, zoals ze gewoonlijk deed, gaf ze de bal aan de baby in de hoop dat zij ermee zou gaan spelen!

Haar honden(h)ouders vonden dit gebaar heel schattig en aardig, maar ze probeerden Lilo uit te leggen dat het kleine meisje nog te jong was om de bal te gooien!

Te grappig

Het bericht lijkt echter niet goed te zijn ontvangen, getuige onderstaande video!

Sterker nog, de hond bleef de ballen die ze thuis had naar haar kleine zusje brengen, totdat ze er de hele wieg mee had gevuld!

Wat van mij is, is ook van jou!

Lilo houdt van baby Koa. Ook al heeft ze meerdere plekken tot haar beschikking om uit te rusten, ze slaapt altijd het liefst op de grond naast de wieg of wipstoel van de kleine!

Bovendien is er geen speelgoed dat het teefje niet onder de aandacht van haar favoriete baby-mens brengt. Het lijkt erop dat zij haar voorraad aan speelgoed met haar wil delen!

Andere leuke artikels:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen