Aanbieding

De aap zorgt voor de kitten

Deze aap heeft een hele speciale band met de kittens

© Kitten Street - YouTube

Aapje zorgt voor eenzame kittens: deze schattigste video ooit is al 24 miljoen keer bekeken (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Met zo'n assistent kan moeder poes lekker uitrusten. Susie het aapje doet alles aan doen om de kittens veilig te houden.

Ook al is Susie zelf nog een baby, haar moederinstinct is al aanwezig.

Ga niet te ver weg!

De kat die Jaco van straat heeft gered, heeft drie baby's gekregen. De dieren kunnen niet alleen rekenen op de zorg van hun moeder, maar ook op het aapje Susie, die haar ogen niet van ze afhoudt. De kleintjes lagen vredig te slapen in de box toen één van hen, Coco, besloot op ontdekkingsreis te gaan. De kitten kroop uit zijn nest en bewoog zich moedig naar voren. De aap kwam meteen in actie. Eerst "vroeg" ze de moederkat om hulp, maar toen ze geen interesse toonde in de situatie, rende Susie zelf naar de kitten om hem terug naar de box te dragen.

Beetje koppig

De baby-kitten gaf echter niet op en liep door. Dus de aap bleef in de buurt om hem indien nodig de weg naar veiligheid te wijzen. Het hele voorval werd opgenomen en gepost op het YouTube-kanaal "Kitten Street". De lieve video werd door 24 miljoen mensen bekeken. Susie de aap is een perfect voorbeeld van hoe dieren kunnen liefhebben en vriendschappen tussen soorten kunnen creëren.

Meer nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen