Aanbieding

Amy's hond

De hond ziet er nogal anders uit!

© Instagram @amy_huberman

Amy kan niet stoppen met lachen wanneer haar man met de hond thuiskomt van de trimsalon

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De voordeur gaat open en de daarop volgende 48 seconden kan Amy niet stoppen met lachen. Haar man zal dat moment nooit vergeten!

Het is algemeen bekend dat mannen en vrouwen dingen vaak anders zien en doen. Het volgende geval in Ierland bewijst dat nog maar eens. Amy had haar man Brian gevraagd om de hond bij de trimsalon op te halen. 

Klinkt niet al te moeilijk, toch? Brian denkt daar misschien toch wat anders over. Vooral nadat Amy hem op Instagram enigszins belachelijk heeft gemaakt. 

Wat een verandering, kijk!

Was het de nieuwe look, of is het een compleet andere hond? Amy snapt direct wat er aan de hand is en kan niet stoppen met lachen. Brian maakt rechtsomkeert en gaat terug naar de trimsalon, om dit keer de juiste hond op te halen. Brian had de verkeerde hond meegenomen!

Eenmaal terug bij de trimsalon konden ze er ook daar smakelijk om lachen. Heeft Brian wellicht een stel nieuwe ogen nodig?

Amy weet in ieder geval dat zij in het vervolg de hond wel zal ophalen. Nu komt het volgende dilemma. Wie haalt de kinderen dan van school? Zal dat Brian wel lukken? 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen