Aanbieding

leuke hond

Met een van deze hilarische hondennamen, zal niemand vergeten wie jouw hond is!

© Master1305 - Shutterstock

10 grappige hondennamen: voor échte lolbroeken (en hun honden)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je hond maakt je ongetwijfeld aan het lachen, maar als je een grappige hondennaam voor je hond kiest, heb je een extra reden om te grijnzen.

Er zijn tal van standaard hondennamen om uit te kiezen, maar door een grappige naam te kiezen zal je hond zeker opvallen, hetzij bij de dierenarts, de trimsalon of bij een hondenmeeting. Je hond is op deze manier echt de clown van de klas en geeft iedereen reden tot lachen iedere keer dat je jouw hond roept. 

Bovendien zijn grappige hondennamen makkelijker te onthouden. Wamiz helpt je op weg met de 10 grappigste hondennamen!

10 grappige hondennamen:

Artoo Dogtoo

Een grappige referentie naar R2D2, de fictieve robot uit de Star Wars filmreeks. Het is één van de bekendste personages en zal mensen zeker aan het lachen brengen wanneer je je hond bij je roept. 

Bark Twain

Dit moet een van de grappigste hondennamen zijn. Leuke bijkomstigheid is dat Mark Twain naast schrijver ook humorist was. Dat beloofd veel goeds!

Biggie Smalls

Verwijst naar de rapper uit de jaren '90 beter bekend als Notorious B.I.G. Éxtra leuk voor grote honden die denken dat ze klein zijn, zoals een Duitse Dog. Of andersom, bij bijvoorbeeld een Teckel

Bingo

Zie je het al voor je? Iedere keer als je je hond roept hoor je BINGO! over straat. Dat brengt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van een voorbijganger. 

Einstein

Het is sowieso al grappig om je hond naar een van de slimste mensen ooit te vernoemen, maar helemaal wanneer je hond eerder wat onhandig en klunzig is. Chow Chows staan bijvoorbeeld niet bekend om hun intelligentie, en hebben zelfs hetzelfde kapsel!

Elmo

De naam Elmo brengt bij velen goede herrinneringen naar boven. Hoe kan het ook anders als één van de grappigste karakters uit Sesamstraat. 

E.T.

Een grappige hondennaam voor een buitenaards grappige hond!

Furdinand

Furdinand is een grappige versie van Ferdinand en past goed bij een echte haarbal met veel vacht en een zachtaardig karakter, zoals een Maltezer of Poedel.

Muddy Buddy

Voor de muziekliefhebbers onder ons, de naam Muddy Buddy kan verwijzen naar Muddy Waters, een legendarische blues artiest uit de jaren 50 en 60 of Buddy Holly - de rock & roll zanger uit de jaren 50. 

Sushi

De naam Sushi zou goed passen bij honden die ook ontzettend van vis houden? Sushi, wil je nog wat sushi?

Meer inspiratie:

Wellicht ook interessant:

Wat vond je van dit advies artikel?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen