Aanbieding

De zogenaamd gevaarlijke teef

Star blijkt alles behalve gevaarlijk te zijn, en dat zien de medewerkers direct.

© Orangeburg County Animal Control and Shelter / Facebook

"Gevaarlijke" hond moet worden afgemaakt... totdat de hele waarheid boven tafel komt (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Haar verzorger beschrijft de hond Star als een verschrikkelijk gevaarlijke hond, en dus zou ze moeten worden afgemaakt. In het dierenasiel bereidt men zich voor op het ergste, maar de waarheid schokt de medewerkers diep. 

Dierenrechtenactivisten bij County Animal Control and Shelter in Orangeburg, South Carolina, VS, zijn verbijsterd over wat hun is overkomen. Als de verzorger van de hond Star hun benadert en vraagt om de hond te laten inslapen, zijn ze alert. De redenering van de verzorger: Star is gevaarlijk!

Schokkende waarheid

Star blijkt alles behalve gevaarlijk te zijn, en dat zien de medewerkers direct. De teef is ontzettend bang, schuilt in een hoekje, duikt weg en beeft van angst. Het is duidelijk dat ze liever onzichtbaar zou zijn voor haar omgeving. Wie heeft haar zo gemaakt?

Zo'n hond laten inslapen? Dat gaat niet gebeuren. Er is absoluut geen enkele aanleiding toe. Gelukkig laat de gewetenloze verzorger Star achter bij de organisatie, die weer voorzichtig het contact met de hond probeert te herstellen. 

Op Facebook plaatst het asiel een video van dit bijzondere en trieste verhaal, vergezeld met wat boze kanttekeningen. De reacties waren overweldigend en het lijkt erop dat ze voor Star wel een mooi plekje gaan vinden. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen