Aanbieding

Wc

Een moment dat zij zich nog voor lange tijd gaat herinneren. 

© Pshevlotskyy Oleksandr / Shutterstock

Midden in de nacht wordt ze gewekt door luid gemiauw: ze kijkt in het toilet en gelooft haar ogen niet

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je kunt het je haast niet voorstellen: midden in de nacht hoor je gemiauw uit de toilet komen. Deze vrouw in Duitsland overkwam het.

Het verhaal speelt zich af in Noord-Duitsland, in de stad Lübeck, zo'n 3 jaar geleden. Die dag komt een vrouw 's avonds laat thuis en gaat naar bed. Een paar uur later, midden in de nacht, wordt ze plotseling wakker van een luid gemiauw.

Een roep om hulp

De vrouw besteed er niet al te veel aandacht aan. Ze heeft twee katten en is er aan gewend geraakt. Geconfronteerd met het aandringende gemiauw besluit ze toch even een kijkje te gaan nemen en haar appartement te doorzoeken om te kijken waar het gemiauw vandaan komt. 

Dan vindt ze een van haar katten, die bij het toilet ligt. Dan kijkt de vrouw in de toiletpot en ziet ze daar een doorweekte kitten liggen. 

Zonder enige aarzeling trekt ze de kitten, die zo'n 6 weken oud is, uit het toilet en droogt hem goed af. Ze neemt dan contact op met het dierenasiel, waar de kitten verzorgd en opgevangen kan worden. Over hoe de kitten in het toilet belandde kan de vrouw alleen maar gissen. Echter, denkt ze dat iemand de kitten in een afvoer heeft gedumpt. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen