Aanbieding

Midden in de nacht wordt ze gewekt door luid gemiauw: ze kijkt in het toilet en gelooft haar ogen niet

Wc cat-wow

Een moment dat zij zich nog voor lange tijd gaat herinneren. 

© Pshevlotskyy Oleksandr / Shutterstock

Je kunt het je haast niet voorstellen: midden in de nacht hoor je gemiauw uit de toilet komen. Deze vrouw in Duitsland overkwam het.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Het verhaal speelt zich af in Noord-Duitsland, in de stad Lübeck, zo'n 3 jaar geleden. Die dag komt een vrouw 's avonds laat thuis en gaat naar bed. Een paar uur later, midden in de nacht, wordt ze plotseling wakker van een luid gemiauw.

Een roep om hulp

De vrouw besteed er niet al te veel aandacht aan. Ze heeft twee katten en is er aan gewend geraakt. Geconfronteerd met het aandringende gemiauw besluit ze toch even een kijkje te gaan nemen en haar appartement te doorzoeken om te kijken waar het gemiauw vandaan komt. 

Dan vindt ze een van haar katten, die bij het toilet ligt. Dan kijkt de vrouw in de toiletpot en ziet ze daar een doorweekte kitten liggen. 

Zonder enige aarzeling trekt ze de kitten, die zo'n 6 weken oud is, uit het toilet en droogt hem goed af. Ze neemt dan contact op met het dierenasiel, waar de kitten verzorgd en opgevangen kan worden. Over hoe de kitten in het toilet belandde kan de vrouw alleen maar gissen. Echter, denkt ze dat iemand de kitten in een afvoer heeft gedumpt. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen