Aanbieding

Kat met verzorger
© YouTube

Deze kat is niet bepaald blij met de 'wraak' van zijn baasje, nadat hij hem elke nacht wakker maakt (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Veel katten lijken 4 uur 's ochtends als ideaal moment te zien om chaos te veroorzaken. Deze man heeft besloten zijn kat te laten zien hoe het voelt om gewekt te worden.

We weten allemaal dat katten van slapen houden. Mensen ook, maar het verschil is dat we meestal niet durven om de lieve kat te storen tijdens haar dutje, terwijl katten geen problemen hebben met ons te storen. Vooral omdat een wakkere kat in een slaperig huis zich gewoon verveelt!

Wakker worden!

Nicolas Tecosky besloot zijn kater genaamd Italics te laten zien "hoe het voelt". Italics lijkt niet onder de indruk te zijn van deze wekker... en zijn gezichtsuitdrukking is onbetaalbaar!

De video van de wanhopige verzorger die regelmatig om 4 uur 's ochtends wordt gewekt, heeft al meer dan 10 miljoen views op YouTube!

Wat kan je doen om te kat af te leren je wakker te maken?

We weten niet of Italics zijn les heeft geleerd en heeft besloten om zijn mens iets later wakker te maken.

Je kunt proberen om de "kattenroutine" te veranderen en op zijn minst het tijdstip van wakker worden - en het wakker worden van ons door de kat - iets te verschuiven. We raden we een paar basisaanpassingen aan die je kunt proberen:

 Allereerst is het de moeite waard om 's avonds met de kat te spelen. Speeltijd moet bestaan uit meerdere korte sessies in plaats van één uitputtende achtervolging met een hengel.

Laat het laatste spel eindigen met het vangen van een "prooi" en geef daarna voedsel. Volgens de natuurlijke volgorde zal de kat na het eten naar de kattenbak gaan en dan rusten.

Als hij echter weer vroeg in de ochtend begint te irriteren - helaas, op de lange termijn is de meest effectieve methode om zijn pogingen om aandacht te trekken te negeren.

Ja - het is niet gemakkelijk, maar na verloop van tijd (en na een initiële toename van inspanningen) zal de kat opgeven als hij zijn doel niet bereikt. Consistentie is hier cruciaal!

Kijk hier naar de video:

Purrworld.com

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen

reactie

  • Echt een afschuwelijk filmpje.

    "Italics gets paid back for a week's worth of early morning wake ups." Hij gilt keihard tegen die kat en dat bij een dier dat wel 4x beter hoort dan wij. 😡 Het is afschuwelijk om op zo'n manier uit je (diepe) slaap gehaald te worden.

    Gelukkig zit er ook een 'melden'-knop op YouTube en ik heb dit meteen gerapporteerd als dierenmishandeling.

    Klinkt misschien overdreven, maar dit soort achterlijk gedrag van baasjes geeft een kat zóveel stress! Alles voor de likes, ten koste van de kat! 😡

    Die kerel zou eens bij zichzelf te rade moeten gaan waaróm zijn kat hem iedere ochtend wakker maakt. Méér voermomenten zou kunnen helpen, een voerautomaat ook, die op de 'wektijd' opengaat, etc.

    Dikke kans dat de kat zijn baasjes wakker blijft maken omdat hij dan (negatieve) aandacht krijgt en dus succes heeft met dit gedrag. Ook kan het zijn dat de kat diabetes heeft of een te snel werkende schildklier, en dat zijn lichaam schreeuwt om eten, en de kat zich dan ook echt beroerd voelt.

    Het enige wat die sukkel hiermee bereikt is dat zijn kat:

    - bang wordt van hem

    - zijn baasje onvoorspelbaar en dus onbetrouwbaar vindt, dit soort gedrag van eigenaren beschadigt de relatie tussen kat en eigenaar

    - in het ergste geval (hoe vaak doet die mafketel dit soort walgelijke dingen?) kan een kat hier zelfs een agressieprobleem door ontwikkelen omdat hij zich niet op een andere manier kan uiten!
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

1 reactie op 1