Aanbieding

aydinmod kattenvrouw

De jonge Romeinse vrouw droomt ervan eruit te zien als een kat

© aydinmod / TikTok

Een jonge vrouw heeft een grote droom, maar er ontbreekt nog één lichaamsdeel aan haar geluk

Door Kaami Kanje

Online sinds

Chiara Dell’Abate leeft voor haar droom: De 22-jarige wil eruitzien als een kat en doet daar veel voor. Er ontbreekt echter nog één ding.

De jonge Romeinse vrouw heeft al talloze lichaamsaanpassingen ondergaan, naast talloze tatoeages. De cosplayer en TikTok-gebruiker, bekend onder de naam Aydin Mod, doet er alles aan om haar droom te verwezenlijken.

"Ik denk dat ik een behoorlijk coole kattenlady zou zijn", is de 22-jarige zeker. Maar ondanks haar talloze 'lichaamsaanpassingen' is ze nog niet 100% tevreden met zichzelf. Voor haar geluk ontbreekt er nog één ding... een kattenstaart.

De vrouw wil eruitzien als een kat

Dat is echter al in de maak, zoals de TikTok-gebruiker aan de New York Post onthult. "Ik ga een zogenaamde transdermale laten plaatsen, dat is als een groot microdermaal, om een staart te bevestigen, en zeker meer tatoeages".

Bovendien ontbreken er nog een paar kleine dingen voor Aydin Mod om persoonlijk gelukkig te zijn. Naar haar mening moeten haar ogen door middel van een operatie nog amandelvormiger worden. Volgens haar moeten artsen ook nog iets aan haar tanden en lippen doen. Haar vaste voornemen: "Ik wil er niet uitzien als een cartoonpersonage."

Veel operaties en tatoeages

Daadwerkelijk heeft de TikTok-gebruiker al veel veranderingen aan haar lichaam ondergaan: Meer dan 20 lichaamsaanpassingen en 70 piercings heeft ze laten doen. Bijvoorbeeld, Aydin heeft een gespleten tong, vier hoorns op haar hoofd en strakgetrokken oogleden.

Er zijn ook twee extra neusgaten gepiercet en in haar handen heeft ze implantaten om meer op kattenpoten te lijken. Dit wordt aangevuld met een chirurgische verwijdering van haar tepels en zes genitale piercings.

Ze voelt zich zo goed

Verder heeft de 22-jarige verschillende tatoeages over haar lichaam verspreid. Op haar gezicht, rug en decolleté heeft ze kattenbont laten tatoeëren. Haar oogbollen zijn ook getatoeëerd om meer op die van een kat te lijken.

Voor Aydin Mod, die zo graag een kat wil worden, staat het vast: "Door de lichaamsaanpassingen voel ik me vrij om mezelf te zijn, ongeacht wat mensen denken."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen