Aanbieding

Kat en konijn

Konijn wil iets té dicht bij kat zijn en dat levert mooie beelden op (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De kat in de volgende video krijgt een koekje van eigen deeg van een overdreven aanhankelijk konijn. Of, speelt hier nog iets anders?

Aanhankelijke katten

Iedere katten(h)ouder kent het wel. Je kat is zo aanhankelijk dat waar je ook gaat je kat je volgt. Of nog erger, je kat is precies waar jij bent of waar jij naartoe wilt en loopt je op die manier continu voor de voeten. Het kan soms ontzettend schatttig zijn en soms wat irritant. 

Kat en konijn beste vrienden?

De kat in video krijgt nu een "koekje van eigen deeg." De konijn in de video lijkt op het eerste oog ontzettend aanhankelijk en wil simpelweg overal zijn waar de kat is. De kat denkt er duidelijk het hare van en weet niet zo goed wat ze met het konijn aan moet. Misschien wil het konijn alleen maar de allerbeste vriend worden van de kat, of speelt er toch nog niets anders?

Op zoek naar bescherming

Zoals enkele internetgebruikers suggereren zou het ook nog zo kunnen zijn dat de kat helemaal niet de beste vriend van de kat wil worden, maar dat het hier om eigen belang gaat. Een internetgebruiker schrijft:

"Slimme zet van het konijn om onder de kat te blijven als dichtsbijzijnde en meest vriendelijke jager"

Bekijk snel de video en oordeel zelf. Zijn dit de allerbeste vrienden of is het konijn op zoek naar bescherming van de kat?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen