Aanbieding

Vrouw laat kattentattoo zetten op gezicht: als ze het resultaat ziet durft ze niet meer over straat (video)

De TikTokker cat-wow

Het ergste is dat deze fatale fout niet zo maar ongedaan gemaakt kan worden.

© TikTok / wilmah10

Een vrouw ging naar de tattooshop om een tatoeage te laten zetten die haar liefde voor katten zou bevestigen. Het resultaat bleek niet helemaal wat ze er van verwachtte..

Door Sander Nelisse

Online sinds

De Zweedse TikTokker Wilma Hägglund, op het platform bekend als "wilmah10", houdt meer van katten dan van wat dan ook. Wij begrijpen het volkomen. Het blijft echter een raadsel waarom haar kattentattoo er totaal anders uit kwam te zien.

Wilmah10 had alles uitgedacht. Ze wilde het woord "miauw" aan de binnenkant van haar lip tatoeëren. Helaas leek de tatoeëerder niet helemaal te begrijpen wat zijn cliënt wilde.

Ze kon haar ogen niet geloven

Meteen na het bezoek aan de shop liet Wilma het resultaat zien aan vrienden. In plaats van vier letters getatoeëerd aan de binnenkant van de onderlip, werden ze in het midden van de mond gezet. Nu kan iedereen het woord "miauw" zien. Dat was niet de bedoeling. De tatoeage moest discreet en alleen zichtbaar zijn als de binnenkant van de lip zichtbaar was.

Het kan niet worden verwijderd

Meer dan 5500 reacties kwamen binnen op dit bericht. Terwijl sommigen de vrouw vooral troosten, vragen velen zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Het ergste is dat deze fatale fout niet zo maar ongedaan gemaakt kan worden. Zelfs na laserbehandeling is de tattoo nog zichtbaar...

Bekijk hier de TikTok-video waar het over gaat:

@wilmah10 Svarar @user3824759802741 ♬ 原聲 - Happy Challenge

Ander nieuws:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen