Aanbieding

Argentijnse Dog heft plotseling poot: 3 miljoen mensen kijken verbaast toe

Argentijnse Dog knuffelt baby dog-wow

De hond knuffelt de baby 

© YouTube Renato Spinelli

Alleen al bij het zien van dit ras kunnen sommige mensen wat angstig te zijn. Als de hond dan ook nog zijn poot heft vlak naast een baby, houdt iedereen zijn adem in. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Alleen al bij het zien van dit ras kunnen sommige mensen wat angstig te zijn. Dit komt vooral door vooroordelen. In sommige landen wordt de Dogo Argentino beschouwd als een van de gevaarlijkste rassen ter wereld. In de video doet de hond echter iets waarvan iedereen.. het hart even overslaat . 

Een agressieve hond?

Paje is een Argentijnse Dog van 60 kilo die lekker op de grond ligt. De baby van het gezin, Lucca, die amper 8 kilo weegt, ligt op hem. De Bulldog heft plotseling het hoofd op en, knuffelt de baby met zijn poot. Vervolgens likt hij het hoofdje van de baby! 

“Deze video laat zien dat een zogenaamd agressief dier extreem aanhankelijk kan zijn als het op de juiste manier wordt opgevoed, zegt de Braziliaanse die de beelden op Youtube plaatste. "Je moet de hond in de gaten houden net zoals bij andere honden met kleine kinderen." 

Alles over het ras: Dogo Argentino

De reacties op de video zijn heerlijk. "Het doet elk hart smelten, het gebaar van de hond is erg teder"; "Lucca's gezicht dat naar Paje kijkt is echte liefde" ;"Wat een mooie relatie tussen die twee, ze voelen zich veilig naast elkaar"

De video is inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken op Youtube.

 
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen