Aanbieding

Pitbull en Baby

Pitbull en Baby

© Lopolo / Shutterstock

Pitbull ontdekt baby: de video van de twee geeft je kippenvel

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Hondenliefhebbers opgelet! Deze video is zo ontzettend schattig, kijk snel verder!

Pitbulls worden vaak als agressief gezien, maar dit zeldzame moment tussen baby en hond bewijst hoe loyaal, aardig en gezinsvriendelijk Pitbulls kunnen zijn. 

De video vind je aan het einde van dit artikel. 

Een hond en een baby

De schattige Pitbull Max uit dit verhaal maakt echt onderdeel uit van het gezin en is erg aanhankelijk. Dus wanneer zijn verzorger de baby nadert, maakt hij zich geen zorgen, hoewel hij wel in de buurt blijft om te zorgen dat alles goed verloopt. 

In deze schattige video is te zien hoe Max over het jongste lid van de familie waakt. Het jongetje heeft een koekje in zijn hand en de hond geeft geen krimp. Hij kijkt gewoon geduldig toe. 

De baby houdt het koekje uiteindelijk voor Max zijn neus. De viervoeter nadert voorzichtig en neemt het koekje met grote gevoeligheid uit de hand van zijn kleine vriend. Een liefdevolle scène die je niet vaak genoeg kan bekijken. 

Hoe schattig deze video ook is, we raden ten zeerste af om baby's en peuters alleen te laten met honden (ongeacht de grootte of ras). Zelfs vriendelijke en zachtaardige honden kunnen negatief reageren wanneer kinderen te ruw worden of wanneer kinderen waarschuwingssignalen van de hond niet opvangen. 

 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen