Aanbieding

Koppel bij hond

Dit stel deed alles om de laatste dag van hun hond prachtig te maken

© Salt Lake County Parks and Recreation / Facebook

Koppel geeft ongelooflijk geschenk aan stervende hond: het brengt miljoenen in tranen

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Toen Maggie's verzorgers wisten dat hun hond nog maar een paar dagen te leven had, wilden zij haar laatste moment onvergetelijk maken. 

Elijah Lee Saltzgaber plaatste een hardbrekend bericht op Facebook waarin hij zijn netwerk om hulp vroeg: "Een uitzonderlijk verzoek. Heeft iemand een sneeuwmachine? Onze lieve Maggie is terminaal ziek door kanker en wij willen haar nog een kéér laten genieten." Maggie was een fervent sneeuwliefhebber en haar ouders deden er foto's van hun lieveling, rollebollend in de sneeuw, bij. 

Alles om het lijden te verlichten

Een onbeschrijfelijk verdrietig bericht. Enkele dagen later al zou de dierenarts Maggy laten inslapen.  Haar verzorgers hadden nog één laatste wens: hun lieveling voor de allerlaatste keer in de sneeuw laten spelen. Salt Lake County Parks and Recreation kon aan dit verzoek voldoen. Het team regelde de kunstsneeuw en kwam dit op het afgesproken moment regelen. 

Een mooi moment samen 

Elijah deelde foto's van dit hartbrekende moment.  Midden in de sneeuw staat het bord "Maggie's snow".  Het plezier straalt ervan af. Sneeuw moet voor deze hond het paradijs op aarde zijn geweest.

Condoleancebericht 

Na het overlijden plaatste Salt Lake County Parks and Recreation een condoleancebericht aan Maggie's familie op Facebook. "We zijn zowel verdrietig voor Maggie's ouders als blij dat de mooie hond nog een laatste keer heeft kunnen genieten van een van haar grootste geneugten in het leven."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen