Aanbieding

Samojeed Samojeed
© @TikTok Enzo_thesamoyed

"Deze hond is zijn verstand verloren": een man deelt de passie van zijn Samojeed voor sneeuw (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

In een TikTok-video wilde een verzorger de grote passie voor sneeuw van zijn Samojeed delen.

Sneeuw, een echte passie voor Enzo

Tussen Enzo en de sneeuw is het ware liefde. Deze Samojeed is gepassioneerd door sneeuw. Niet verwonderlijk, gezien het feit dat dit prachtige ras oorspronkelijk werd gebruikt voor de jacht en het hoeden van rendierkuddes.

In een TikTok-video die door meer dan 25 miljoen mensen is bekeken, wilde de verzorger van Enzo de passie van zijn huisdier delen.

We zien het dier op de veranda van het huis zitten en bewonderend kijken naar het gazon bedekt met een dikke laag sneeuw. Trouwens, het lijkt onmogelijk om de sneeuw van de vacht van het dier te onderscheiden. De sneeuw die op hem valt, lijkt hem niet te storen.

Een hond die heeft besloten zijn verzorger te negeren

Volgens zijn baasje is het onmogelijk om Enzo van zijn observatiepunt te krijgen: "Enzo is mijn hond. Een Samojeed-hond. Deze hond is buiten in de sneeuw. Deze hond is buiten in de sneeuw omdat hij dat wil. Deze hond heeft 18 spieren in zijn oren en heeft besloten ze te gebruiken om me te negeren als ik hem vertel de sneeuw uit te komen', legde zijn eigenaar uit.

De man wilde de internetgebruikers geruststellen over het gedrag van zijn huisdier: 'Deze hond wordt niet mishandeld. Deze hond mishandelt mij. Deze hond wil dat ik buiten in de sneeuw met hem slaap. Deze hond is zijn verstand kwijt,' grapte hij."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen