Aanbieding

Man en hond paragliding

Man neemt hond mee paragliding en dat levert bijzondere beelden op

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Er gaan veel bijzondere hondenfilmpjes het internet over maar deze video spant toch wel de kroon. Een Samojeed gaat mee paragliden in de Franse Alpen. Een nooit eerder gezien tafereel.

Paragliden is geen sport voor mensen met een zwak hart. De sport waarbij je aan een parapente door de lucht vliegt, is niet voor iedereen weggelegd. Adrien Nisan draait er echter z'n hand niet voor om. Hij staat bekend om zijn vele filmpjes tijdens het paragliden die door menig mens met bewondering worden bekeken. Deze week deelt hij een nieuwe video die heel wat stof doet opwaaien. 

Paraglidende Samojeed

In zijn laatste video is Adrien (op Facebook bekent als Shams) niet alleen. Voor dit avontuur heeft hij zijn hond Ouka meegenomen. De prachtige witte viervoeter bengelt tussen zijn benen en vliegt zo door de Franse Alpen. Een bijzonder gezicht. 

De Samojeed die nog maar twee maanden geleden door Shams geadopteerd is, lijkt het allemaal prima te vinden. Met een tevreden blik geniet hij van de frisse wind op zijn snuit. Toch is niet iedereen blij met het tripje van Ouka door de lucht. 

Verwijderd en geblokkeerd

Heel wat volgers hebben commentaar op de vliegende hond. Ouka heeft immers niet zelf de gekozen om een reis door de lucht te maken en ook de veiligheid van de hond wordt in twijfel getrokken. Shams zit niet op deze opmerkingen te wachten en schrijft bij de foto’s van zijn avontuur “iedereen die zegt hoe slecht ik Ouka behandel, wordt gewoon verwijderd en geblokkeerd.” Een duidelijke boodschap. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen