Aanbieding

Vrouw doet trieste vondst in vuilnisbak Tilburg

Vuilnisbak op straat cat-sad © Links: MyImages - Micha / Shutterstock I Rechts: Dierenambulance Brabant Noord-Oost / Facebook

Een vrouw in Tilburg hoorde vreemde geluiden uit haar vuilnisbak komen. Toen ze de deksel optilde, belde ze meteen de dierenambulance.

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

Zondag 18 juli hoorde een bewoonster  aan de Perosihof te Tilburg gepiep en gemiauw uit haar vuilnisbak komen. Toen ze de deksel optilde keek ze met verbazing in de ogen van 4 piepjonge kittens. 

Redding nabij

De dierenambulance werd er direct bijgehaald. Op Facebook laten zij weten dat de beestjes niet wisten hoe snel ze uit de container moesten komen toen hen de mogelijkheid werd geboden. Het vangnet hoefde ze ampe te gebruiken want de kittens klommen direct via de steel omhoog. 

Gedumpt op klaarlichte dag

Hoe de kittens in de vuilnisbak terecht gekomen zijn is niet bekend. Echter is de optie dat ze er zelf ingeklommen zijn vrijwel onmogelijk en laat de dierenambulance Brabant Noord-Oost op Facebook weten ervan uit te gaan dat ze gedumpt zijn: “hoe komen ze anders in die container terecht???”. 

De kittens zijn overgebracht naar dierenasiel Waalwijk waar ze liefdevol ontvangen zijn en de verzorging krijgen die ze nodig hebben. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen