Aanbieding

Teckel aan de eettafel
© guys-who-shoot / Shutterstock

Teckels schattige teleurstelling over veganistisch diner gaat viral (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Met zijn reactie op het veganistische menu zorgt een schattige Teckel op internet voor enthousiasme. Dit had hij zich anders voorgesteld!

In de wereld van virale video's zijn er altijd kleine pareltjes die ons aan het lachen maken en tegelijkertijd ons hart veroveren. Zo'n juweeltje werd onlangs geüpload door de X-gebruiker @buitengebieden en zorgt sindsdien wereldwijd voor een glimlach.

Het tafereel: Een schattige Teckel, die pech had om uitgenodigd te worden voor een maaltijd bij zijn veganistische vrienden. En wat hij daar geserveerd krijgt, is helaas helemaal niet naar zijn smaak... En zijn reactie is gewoon geweldig!

 

Dit menu is helemaal niet zijn ding!

In de video is de kleine Teckel te zien naast twee pluizige konijntjes. Deze twee gelukkige dieren hebben de feestmaal van hun leven – een sappige komkommer. Genietend knabbelen ze aan de groente, terwijl de arme Teckel ernaast wat verward en steeds gefrustreerder uitziet. Zijn blik zegt genoeg: "Waar is mijn steak?"

Maar de konijntjes zijn ongeïnteresseerd en blijven zich concentreren op hun komkommer, alsof er niets aan de hand is. De Teckel, duidelijk teleurgesteld door het plantaardige menu, probeert nog even zijn kalmte te bewaren. Maar op een gegeven moment is hij het zat.

Hij lijkt bijna te zuchten, gaat liggen en ziet er zo berustend uit dat je hem het liefst een traktatie zou willen geven.

 

Zijn reactie is gewoon schattig

Deze hartverwarmende video heeft het internet in een stroomversnelling gebracht. Het toont op charmante wijze aan dat niet elke viervoeter enthousiast wordt van een veganistisch dieet – vooral niet als twee konijnen de enigen zijn die van de komkommer genieten.

We hopen dat de kleine Teckel snel een maaltijd krijgt die meer aan zijn verwachtingen voldoet. Tot die tijd kunnen we alleen maar lachen om zijn schattige frustratie.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen