Aanbieding

De brave hond
© Screenshot / Rumble

Pitbull staat in de rij bij ijscowagen en laat de hele straat lachen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Niet alleen wij mensen houden van ijs - ook honden zijn er dol op. Maar wat deze Pitbull ervoor doet is ongelooflijk, en bezorgt iedereen een glimlach. 

Zoet, romig en in talloze smaken - is er eigenlijk een hond die ijs niet lekker vindt? Voor de Pitbull-hond in de video, die viraal is gegaan, is ijs duidelijk het allerbeste dat er is! En haar gedrag veroorzaakt een golf van enthousiasme op internet.

Wanneer die bekende melodie van de ijscoman begint te spelen, gaat de hond al naar de wagen. Je ziet in de video hoe ze steeds ongeduldig omkijkt, alsof ze wil zeggen:

Mama kom je nou eindelijk?

Dan gaat de Pitbull braaf in de rij staan en werpt ze herhaaldelijk verlangende blikken naar haar verzorgster. Wanneer haar verzorgster eindelijk ook bij het begeerde object aankomt en de viervoeter kort berispt, gaat de hond voorbeeldig zitten en wacht tot ze aan de beurt zijn.

Zodra de hond het ijsje krijgt is het hoorntje met een grote klodder vanille-ijs in een oogwenk verdwenen. In nog geen twee seconden, zo lijkt het tenminste. En de Pitbull is in de zevende hemel. Als je jouw hond ook dit heerlijke ijsplezier wilt gunnen, zijn er echter een paar dingen waar je op moet letten want ijs zit vol met suiker en is wellicht niet de beste traktatie voor jouw viervoeter. Hoe dan ook de video is heerlijk om naar te kijken!

Kijk hier naar de beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen