Aanbieding

Hoarderwoning in Florida
© WAUC 102.1 / Facebook

Autoriteiten vallen het huis van een vrouw binnen: onder haar bed wacht een nachtmerrie! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De vreemd doordringende geur is wat de politieagenten alarm maakt. Maar wat hun vervolgens in het huis wacht, hadden ze absoluut niet verwacht.

Midden april ontvangt het sheriffkantoor van Polk County, Florida (VS) verschillende verontrustende meldingen. Een 66-jarige vrouw in Lakeland zou in haar huis katten verzamelen en verwaarlozen.


Uit voorzorg gaan de onderzoekers de zaak na. Ter plaatse wacht hun een nare verrassing. Op het terrein bevinden zich meerdere hopen vuilnis en rommel. De intense ammoniakgeur die uit het huis komt, belooft niet veel goeds!

Zonder ademhalingsmaskers gaat het niet!

Wanneer de politieagenten de huiseigenaar Catherine Briley contacteren, geeft zij aan dat ze in het huis woont – samen met ongeveer 16 katten en een hond. Vervolgens laat ze de onderzoekers naar binnen, en dat blijkt een absolute nachtmerrie te zijn!

De politieagenten moeten ademhalingsmaskers dragen vanwege de hoge ammoniakwaarden om het in het huis te kunnen uithouden. Binnen treffen ze 27 katten aan. De dieren lopen door het hele huis, veel van hen hoesten en hebben een groene neusuitvloeiing.

Schokkende ontdekking onder het bed

Daarnaast wordt een hond ontdekt, die ook duidelijk verwaarloosd is. Doordat zijn nagels al lange tijd niet geknipt zijn, kan hij niet lopen of staan. Bovendien heeft hij grote kale plekken, vermoedelijk door een onbehandelde huidziekte.

 


Maar de ergste ontdekking in deze dierenhel doen de onderzoekers onder het bed van de 66-jarige! Daar vinden ze vijf dode katten...

De dieren worden onmiddellijk uit het huis gehaald en naar een dierenasiel gebracht. Daar wordt eerst voor hen gezorgd totdat ze klaar zijn voor adoptie.

Lange lijst van aanklachtpunten

Catherine Briley werd gearresteerd en aangeklaagd wegens:

  • 28 gevallen van dierenmishandeling
  • 5 gevallen van ernstige dierenmishandeling
  • Het opsluiten van dieren zonder voldoende voedsel/water in één geval
  • Ongeoorloofde ophoping van vuilnis
  • Gezondheidsschadelijke overlast

"Ze is geen onbekende voor ons, aangezien ze in het verleden al voor verschillende misdaden is gearresteerd. We hopen dat deze dieren worden gerehabiliteerd en naar een liefdevol thuis kunnen worden geplaatst“, zegt de verantwoordelijke sheriff Grady Judd hierover. "En we hopen zeer dat de verdachte in de toekomst geen dieren meer mag bezitten.“

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen