Aanbieding

Roze koffer

Roze koffer der verschrikkingen!

© Tampa Police Department/Facebook

Politieagenten vinden een roze koffer op straat: De inhoud maakt ze sprakeloos!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dankzij deze politieagenten kon het ergste worden voorkomen, hoewel het onderzoek nog steeds gaande is...

Midden oktober 2022 slaagt de politie van Tampa, Florida, in een bijzonder indrukwekkende reddingsactie.

Alles begint op 19 oktober met een hond en haar pups die onrustig rondlopen. Wanneer de politieagenten de viervoeters opmerken, brengen ze de dieren onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde dierenasiel, Humane Society in Tampa Bay.

Maar het verhaal begint pas net...

 

Een roze koffer vol...

Omdat de gebeurtenis hen vreemd voorkomt, volgen de agenten hun intuïtie en keren terug naar de plek waar ze de hond en haar pups vonden. Daar zien ze meteen een roze koffer staan, verlaten voor een vakantieverblijf. Uit de koffer komen gedempte geluiden.

De agenten openen onmiddellijk de koffer en kunnen hun ogen niet geloven: binnenin bevinden zich zes kleine pups. Het is duidelijk dat ze ook bij de moederhond horen die de agenten al naar het dierenasiel hadden gebracht. De agenten brengen de kleine viervoeters direct naar hun moeder.

 

Tot nu toe is het onduidelijk wie verantwoordelijk is voor deze afschuwelijke daad. Omdat de pups op een zeer drukke plaats zijn achtergelaten, zal het moeilijk zijn de dader te vinden. Gelukkig maken dankzij de politie alle pups en hun moeder het goed!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen