Aanbieding

Röntgenaufnahme des Koffers

Deze koffer heeft echt iets bijzonders in zich

© TSA New York

Bagagecontrole op de luchthaven: Ze openen de koffer en zijn totaal verward

Door Kaami Kanje

Online sinds

De vreemde haren aan de rits maken de veiligheidsbeambten achterdochtig. Als ze de koffer openen, geloven ze hun ogen niet.

Dat in koffers soms de vreemdste dingen worden vervoerd, is bekend. Maar wat als er onopgemerkt een verstekeling in gesmokkeld is en zich verstopt heeft tussen sokken, ondergoed en truien? Normaal gesproken maakt men alleen grappen over zulke gevallen, maar zoiets gebeurde precies op de John F. Kennedy International Airport in New York!

 

 

Blinde passagier in de koffer

Het verrassende aan deze specifieke koffer was dat hij al correct was ingecheckt en zelfs succesvol door de röntgencontrole was gekomen - zonder dat de blinde passagier werd opgemerkt. Op de scans was hij echter duidelijk te zien! Pas bij de veiligheidscontrole vroeg het personeel zich af wat de haren bij de rits betekenden. De onthulling: het waren kattenharen. En de "eigenaar" van de haren zat er nog aan vast.

Volgens een woordvoerster van de Transportation Security Administration in New York was het veiligheidspersoneel "geschokt" toen de kat uit de koffer tevoorschijn kwam. Maar ook de eigenaar van de koffer was compleet van streek door zijn viervoetige medereiziger. Hij bleek volledig onwetend en benadrukte dat de kat van een huisgenoot was.

 

 

Tomcat Smells heeft alles goed doorstaan

Volgens de woordvoerster van de TSA probeerde de nogal verbijsterde man het helemaal uit te leggen:

"Onze katten verkennen graag tassen en dozen, en blijkbaar is er een van hen in de koffer geklommen. Het was gewoon een ongeluk."

Interessant genoeg blijkt later dat de vermeende huisgenote zijn verloofde is en dat de kat ook niet van hem gestolen was.

De eigenaresse verschijnt op de luchthaven om katje "Smells" weer mee naar huis te nemen. De kleine avonturier nam de hele situatie behoorlijk relaxed op en klaagde geen enkele keer.

"Hij deed alsof er niets gebeurd was."

en accepteerde genadig de traktaties van zijn vrouwtje.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen