Aanbieding

Golden Retriever puppy

Deze Golden Retriever puppy kon niet wachten om herenigd te worden met zijn kleine verzorger.

© luckyduckthegolden TikTok

Schattige Golden Retriever puppy gaat zoontje van school halen: hun hereniging ontroert 2 miljoen kijkers (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze Golden Retriever puppy wachtte vol ongeduld op zijn kleine verzorger bij de schooluitgang. 

Hoe kun je niet smelten bij het zien van deze video? Onlangs deelde Nicole Kleckner de hereniging van haar zoon met hun Golden Retriever.

De enorme blijdschap van de hond

In de video zien we de 14 weken oude puppy wachten op zijn jonge verzorger die van school komt.

Zodra het dier zijn jonge verzorger ziet, springt hij van opwinding en steekt zijn kop uit het raam om zo dicht mogelijk bij hem te komen.

De vreugde van de hond is zo intens dat de vader van het kind hem moet tegenhouden zodat de jongen in de auto kan stappen.

Zodra iedereen in de auto zit, wordt de hond rustiger en kan het gezin vertrekken. De jongen en de puppy kunnen elkaar dan omhelzen voor een warme knuffel.

Sinds de publicatie is deze video meer dan 2 miljoen keer bekeken op het sociale netwerk TikTok. In reactie op dit mooie moment van delen hebben veel internetgebruikers gereageerd op deze relatie: "De onvoorwaardelijke liefde van twee pure zielen! Ze zullen vrienden voor het leven zijn", "Ze zijn zo geweldig", reageren ze.

Kijk hier naar de schattige video:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen