Aanbieding

Shetlandpony en hond langs de weg

Shetlandpony

© screenshot @kayleightonkins / TikTok

Hond doet opmerkelijke ontdekking in een greppel langs de weg (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Tijdens een wandeling vond Kayleigh Tonkins een Shetlandpony in een greppel. Ze bracht het verdwaalde diertje veilig terug naar zijn familie.

Tijdens een dagelijkse wandeling met haar hond stuitte Kayleigh Tonkins op een opmerkelijke vondst. Wat begon als een rustige wandeling veranderde in een verrassend avontuur toen ze iemand vanuit een greppel naar haar zag staren. Nieuwsgierig besloot Kayleigh een kijkje te nemen en ze kon haar ogen niet geloven.

"Wat doe jij daar?" vroeg Tonkins verbaasd in een video die ze later op TikTok deelde. "Is dit echt een dier?" Tot haar verbazing trof ze een Shetlandpony aan, verstopt in de greppel. De pony was zo klein dat Tonkins nauwelijks kon geloven wat ze zag.

 

Een kleine verrassing

De pony verbaasde Tonkins enorm. "Ik denk niet dat ik ooit iets zo kleins heb gezien," zei ze. Ze leidde het diertje voorzichtig uit de greppel en bleef zich verwonderen over zijn schattige formaat. Bezorgd dat het kleine dier misschien was achtergelaten, besloot Tonkins hem mee naar huis te nemen om uit te zoeken wat ze moest doen.

Op zoek naar het baasje

Eenmaal thuis begon Tonkins aan een zoektocht naar de eigenaar van de pony. Ze stapte in haar auto en reed door de buurt, kloppend op deuren in de hoop iemand te vinden die de pony herkende. Al snel bleek dat de pony helemaal niet was achtergelaten. Zijn naam is Tommy en hij is een geliefd huisdier dat erin was geslaagd uit de tuin van zijn familie te ontsnappen en op avontuur te gaan.

@kayleightonkins Update for everyone concerned! His name is Tommy and I found him 2 miles from his home, after rescuing him from the forest I went for a drive and knocked on doors in the area and it turned out he was a very much loved pony with deformities from birth. #rescuemission #shetlandpony #shetland #rescuehorse #rescue #abandoned ♬ original sound - Kayleigh Tonkins
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen