Aanbieding

Een stel aan het wandelen
© Maridav / Shutterstock

Tijdens een wandeling hoort een stel vreemde geluiden en besluit een kijkje te nemen (Video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Op een dag zoals alle andere werden verschillende levens gered

Toeval brengt soms prachtige dingen met zich mee. In de loop van het jaar 2020 liep een Californisch wandelend stel rond toen er een geluid te horen was. Het leek uit het bos te komen.

Geïntrigeerd besloot het stel de geluiden te volgen om dit mysterie op te helderen. 

Een welkome hulp

Door de geluiden te volgen, kwam het wandelende stel dicht bij een beek waar een moederhond bezig was met het baren van haar pups. Het stel besloot een organisatie om hulp te bellen, en zo kwam Thom McCallum ter plaatse. Werkend voor 'Hopalong Animal Rescue', nam de man meteen de zorg op zich voor de Pitbul-mix hond genaamd Ruby.

Nadat de kleintjes veilig ter wereld waren gekomen, moest Thom McCallum nog steeds het vertrouwen van Ruby winnen, en dat was niet eenvoudig omdat de hond bijzonder wantrouwend was. Het zou uiteindelijk drie lange weken duren voordat Ruby besloot Thom te vertrouwen en eindelijk gelukkig kon zijn. Zozeer zelfs dat Thom McCallum besloot haar voor altijd te adopteren. Sindsdien geniet dit prachtige duo van elke dag en is de band sterker dan ooit.

Kijk hier naar de video van Ruby:

Wat betreft de drie schattige pups van Ruby, hebben ze allemaal gezinnen gevonden toen ze oud genoeg waren om geadopteerd te worden.

Een 'happy end' dat een glimlach op het gezicht tovert!"

Zou jij een hond willen adopteren? Kijk op onze adoptiepagina
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen