Aanbieding

De grootvader heeft een schema gemaakt voor de hond

De opa moest voor de hond zorgen en heeft een schema gemaakt

© maple_the_shihtzu / TikTok

Ze vraagt haar opa, die geen hond wilt, om op haar hond te passen: ze vindt een briefje dat alles verandert

Door Kaami Kanje

Online sinds

Ondanks het verzet van haar grootvader tegen honden, vroeg deze jonge vrouw hem toch om op haar schattige Shih Tzu te passen.

Maple is een schattige Shih Tzu met haar eigen TikTok-account en meer dan 60.000 volgers. Tussen de alledaagse momenten en avonturen die haar verzorger deelt, was er één die in mei 2024 bijzonder populair was onder de fans van de kleine hond.

Toen ze moest vertrekken en een oplossing moest vinden voor de zorg voor haar hond, dacht Maple's verzorger meteen aan haar grootvader, hoewel hij altijd had benadrukt dat hij geen hond wilde.

Door hem over te halen, vertrouwde ze Maple aan hem toe en ontdekte later een onverwacht briefje dat veel informatie gaf over het verblijf van de hond bij haar opa.

Een echt schema

Op het TikTok-account van de kleine Shih Tzu, evalueert de jonge vrouw het verblijf van haar hond bij haar opa. Daarvoor hoefde ze alleen maar een zeer verklarend beeld te plaatsen: haar opa had een heel schema voor de dag op papier gezet tijdens het verblijf van de kleine hond.

Credits : maple_the_shihtzu / TikTok

Op deze strakke planning is elke activiteit met de kleine hond goed georganiseerd:

  - 8:15 uur: Wandelen / Wortel

  - 8:45 uur: Ontbijt

  - 9:30 uur: Brood

  - 12:30 uur: Wandelen / Traktatie 

  - 17 uur: Fruitsalade

  - 1730 uur: Wandeling 

  - 18:30 uur: Avondeten 

  - 20:30 uur: Wandeling

  - 20:45 uur: Traktatie 

  - 21uur: Bedtijd

Op het onderste gedeelte van de lijst is zelfs te zien dat de tv-programma's van de dag zijn gepland, en volgens Maples verzorger hebben de twee vrienden goed genoten van rustmomenten op de bank tussen de wandeluren en diverse traktaties.

Met meer dan 300.000 views, heeft deze lijst het hart van internetgebruikers doen smelten. Eén ding is zeker: degenen die sterk benadrukken dat ze geen hond willen, zijn soms de meest liefdevolle achter hun schild!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen