Aanbieding

Zoekplaatje drie honden
© BrightSide / timesofindia.indiatimes.com

Slechts 1% van alle mensen zien de derde hond op deze foto

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een idyllisch winterlandschap: Drie honden genieten van de vrije ruimte op een besneeuwd weiland... Drie?! Ja, inderdaad. Maar waar is die derde hond dan?

Om deze lastige uitdaging op te lossen, moet je echt een uitzonderlijke observatievaardigheid hebben. Behoor jij tot de weinigen die het lukt? Ontdek het zelf!

Alles wat je hoeft te doen, is de derde hond op de foto vinden. En om het nog een beetje spannender te maken, heb je een tijdslimiet. Je hebt maximaal tien seconden. Durf je het aan?

Waar zit de derde hond verstopt?

Op het eerste gezicht zie je rechts op de achtergrond een zwarte hond van achteren. Rechts vooraan staat nog een witte hond met donkere vlekken die je aankijkt. Maar waar is nummer drie?

Je tijd begint nu – start! Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee en één! Stop!

Hoe is het gegaan? Is het je gelukt om binnen de opgegeven tijd de verborgen hond op de afbeelding te vinden? Als je het hebt gevonden: Gefeliciteerd! Je hebt echt een geweldige waarnemingsgave.

De oplossing

Als je de hond niet hebt kunnen vinden, is dat nog geen reden om op te geven. We hebben de oplossing van de puzzel voor je. Waarschijnlijk dacht je dat de figuur links vooraan op de afbeelding een persoon in een zwarte bontjas was, maar in werkelijkheid is het de derde hond. 

En hij heeft je de hele tijd aandachtig bekeken. Als je goed kijkt, zie je zijn ogen, snuit en oren. En wat je misschien als een hoofd zag, is eigenlijk de rechtopstaande staart. Heb je hem gezien?

Overigens: hoe vaker je zulke raadsels oplost, hoe sneller je wordt. Je kunt je brein trainen. Veel plezier met de volgende optische illusies!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen