Aanbieding

verlaten hond

Vrijwilliger geeft verlaten Pitbull een droomdag: ze keert in tranen terug naar het asiel (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Gigi is nog steeds op zoek naar een gezin. In de tussentijd kan ze rekenen op de steun van deze jonge vrijwilliger.

Hoe kun je niet met tranen in je ogen deze beelden bekijken? Op TikTok deelt een jonge man zijn ervaring als vrijwilliger in een dierenasiel in de staat Virginia (VS). Deze gebruiker, @ex-barista, heeft een bijzondere band ontwikkeld met een Pitbull hond genaamd Gigi.

Het geluk is van zijn gezicht verdwenen

Wanneer hij de kans krijgt, neemt hij Gigi mee om haar momenten van vreugde te bieden buiten het asiel. Hij wandelt met de hond in het bos, neemt haar mee om een ijsje te eten of om in een rivier te spelen… Kortom, deze jonge gebruiker doet zijn best om wat geluk te brengen aan deze hond die geduldig wacht op een nieuw gezin.

In juli 2024 wilde hij benadrukken dat verlaten worden een traumatische ervaring is voor dieren. Meer dan 4 miljoen keer bekeken in enkele dagen, laat zijn video Gigi’s reactie zien wanneer ze beseft dat ze terug naar het asiel moet. En zoals je kunt zien, is het geluk van haar gezicht verdwenen.

Een video die ook een gelegenheid is om de miljoenen vrijwilligers over de hele wereld te bedanken die hun tijd besteden aan het zorgen voor verlaten dieren.

Aan de andere kant blijft de jonge vrijwilliger Gigi verzorgen terwijl ze wacht op een gezin dat haar zal verwennen.

@ex_barista Saddest part about only taking gigi out of the shelter for a few hours is returning her to the shelter. Gigi (Grab N Go) is waiting for her forever person at RACC, ✨her adoption link is in my bio✨ I’m her virtual foster. I take her on an outing once a week and post about her in hopes to find her a home. @Richmond Animal Care & Control #shelterdog #shelterpetsoftiktok #shelterdogsoftiktok #pitbull #dogadoption ♬ fade into you - refilmx
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen