Aanbieding

Wolfie voor en na

Dat is werkelijk nauwelijks te geloven!

© abbynelson1756 / TikTok (bewerkt)

Een vrouw redt een schattige puppy: 3 jaar later is het uiterlijk van het hondje een echte schok (Video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wolfie wordt op vijf weken oud van de straat gered. Drie jaar later is de toen zo schattige puppy volledig veranderd - en laat iedereen sprakeloos achter.

Een schattig gezichtje, pluizige vacht - Wolfie zag er als puppy gewoonweg schattig uit. Hoe de Chihuahua-Yorkshire Terriër mix er na drie jaar uitziet, dat kan zelfs zijn baasje niet verklaren.

Abby Nelson neemt Wolfie onder haar hoede toen hij in grote nood verkeerde. De kleine reu werd destijds gevonden, verlaten op een straat in Arizona (VS), terwijl hij rondzwierf. Hij was ziek, had veel vlooien en teken. Zijn transformatie is snel gegaan - maar op een zeer ongebruikelijke manier.

Puppy verandert drastisch

"Ik ben eerlijk gezegd nog steeds in shock", zegt Abby in een opmerking over een reeks TikTok-afbeeldingen die Wolfies verzorger heeft geplaatst. Ze schrijft dit echter met een knipoog.

De eigenaardige voor-en-na foto's van Wolfie hebben sinds begin mei ook miljoenen TikTok-gebruikers verbaasd. Ze zijn al meer dan 1,6 miljoen keer bekeken en hebben 340.000 likes ontvangen!

De reden voor de hype rond Wolfie: van een schattige kleine puppy is hij veranderd in een echte... harige mini-wolf. Als hij recht voor je zit, zou je bijna bang worden.

Wolfies verzorger is nog steeds in shock

De TikTokers speculeren in de reacties over hoe zo'n ingrijpende verandering mogelijk is. Er zijn de wildste theorieën.

Verzorger Abby Nelson heeft in een interview met het Amerikaanse magazine Newsweek onthuld wat hier aan de hand is. Op een gegeven moment kreeg Wolfie problemen met zijn achterpoten. "Ik dacht dat hij gewoon minder zou gaan bewegen. Maar in plaats daarvan trainde hij zijn bovenlichaam om sterk genoeg te zijn om hem overal mee naartoe te dragen."

De combinatie van zijn "gespierdere" bovenlichaam, zijn draadachtige volwassen vacht en een ernstige blik maakt van Wolfie nu een extra stoere hondenman - in miniformaat.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen