Aanbieding

babykat

De katten van hun baasje zijn heel close geworden met de baby

© mybabyandus TikTok

Ze werd geadviseerd haar katten op te geven: de liefdevolle band tussen baby en katten doet hen versteld staan

Door Kaami Kanje

Online sinds

Mensen hadden deze internetgebruiker geadviseerd om haar vijf katten achter te laten omdat ze zwanger was. Enkele tijd na de geboorte besloot ze echter een video te maken om de ongelooflijke band van haar dieren met haar baby te laten zien.

De komst van een baby in de familie kan soms een grote verandering betekenen voor de huisdieren die al deel waren van het huishouden.

De katten in de steek laten?

Op TikTok wilde een vrouw de reactie van haar 5 katten op de komst van haar pasgeboren baby delen.

Deze gebruiker wilde via deze video getuigen, omdat velen haar hadden geadviseerd haar huisdieren achter te laten na de geboorte van haar kind.

De video die ze deelde, is een echte tegenslag voor degenen die haar hadden verteld om haar katten weg te doen.

De katten letten goed op de baby

Meer dan een miljoen internetgebruikers hebben kunnen zien hoe de katten, voornamelijk de rode kat Simba, meteen het nieuwe familielid hebben omarmd. In de video komen ze voorzichtig de baby besnuffelen en knuffelen.

En al snel ontstaat er een band tussen dit kleine gezelschap. Naarmate het kind groeit, zijn de katten altijd in de buurt. Ze zijn even waakzaam als honden.

Kijk hier naar de beelden:

Hoe schattig een kat met een baby ook is, laat nooit je kat alleen met je baby aangezien katten op de baby zouden kunnen gaan liggen waardoor de baby niet kan ademen! 

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen