Aanbieding

Baby en kat

Deze ontmoeting tussen baby en kat is erg bijzonder

© Reallyumt / Reddit

Baby huilt omdat hij geen slaap kan vatten: kat komt kijken en verrast iedereen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een pasgeboren baby laten slapen is lang niet altijd gemakkelijk. Veel ouders houden er verschillende ideeën op na hoe hun kroost zo snel mogelijk te laten slapen, maar soms komt de oplossing uit een heel andere hoek.

Een baby laten slapen kan al snel uren duren. Om deze reden zijn veel ouders bereid om verschillende dingen te proberen om de baby maar sneller te laten slapen. Soms is de oplossing veel eenvoudiger dan je denkt. 

Op Reddit deelde een gebruiker (reallyumt) een recente video met bijbehorende ervaring. Hij legt uit dat zijn pasgeboren baby niet ging slapen en dat niemand daar verandering in kon brengen. 

Super Nanny" kat

Dit is waar de familiekat in het spel komt. De kater komt langzaam dichterbij de baby die nog steeds aan het huilen is. En in minder dan een minuut kalmeert de baby compleet nadat de baby de kat opmerkt. 

Het is duidelijk dat deze kat bepaalde superkrachten bezit volgens sommige ouders op Reddit. Die kunnen er alleen maar van dromen om zo'n kat in huis te hebben. 

Onthoudt dat je altijd voorzichtig moet zijn met dieren in de buurt van een baby of klein kind. Er moet te allen tijde toezicht zijn van een volwassen persoon en dieren mogen nooit gedwongen worden om met een kind om te gaan. 

Meer video's: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen