Aanbieding

chat noir

Deze kater heeft besloten om bij dit stel te gaan wonen.

© TikTok izzybubblehead

Stel komt thuis van supermarkt: ze vinden iemand op hun stoep, dat hun leven voor altijd zal veranderen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een stel dat terugkwam van de supermarkt werd verrast door een kat die bij hun voordeur stond. De kat, duidelijk op zijn gemak, besloot om bij hen te gaan wonen.

Op TikTok heeft een jonge vrouw genaamd Izzy het grappige moment gedeeld van haar ontmoeting met haar huisdier.

Zwarte kat die uit het niets tevoorschijn kwam

Zoals ze vertelt via haar account izzybubblehead, kwamen zij en haar vriend terug van boodschappen doen toen ze uit het niets een zwarte kat zagen verschijnen.

De kat begon aan alle boodschappentassen te snuffelen. Vanwege zijn gedrag waren ze bang dat hij het huis zou binnensluipen. Om hem af te leiden, begon Izzy hem te aaien.

Het paar slaagde er uiteindelijk in om naar binnen te gaan, maar ontdekte dat de kat geen millimeter bewoog. Toch waagde de kat zijn kans en glipte uiteindelijk naar binnen.

In eerste instantie negeerde het stel het dier, maar hij leek zich heel erg op zijn gemak te voelen. De kat was zo op zijn gemak dat Izzy en haar partner besloten om benodigdheden te kopen voor deze nieuwe huisgenoot.

Hij bleef thuis

Zoals The Dodo uitlegt, is Izzy's partner allergisch voor katten en heeft hij katten nooit leuk gevonden. Toch heeft dit dier zijn hart weten te veroveren.

Natuurlijk zijn de twee jonge mensen naar de dierenarts gegaan om te controleren of de kat gechipt was. Er werd niets gevonden, dus besloten ze hem te houden.

Kijk hier naar de video:

@izzybubblehead While bringing in our groceries this sweetie came up to us, come back tomorrow for another update on this sweet girl. #stray #rescue #surprise #wholesome #cat #petfamily #love #secondchance ♬ original sound - izzy
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen